Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sirdi izkratīt.

Reitings 111
Reģ: 11.11.2009

Pēc divarpus gadus ilgām attiecībām esmu izlēmusi šķirties.

nekas slikts jau nav noticis. viņš mani mīl, un reizēm šķiet, ka es viņu joprojām arī. kāpēc tad vēl lai man kādreiz vakaros, kad esmu viena, nobirtu pa asarai? man viņa pietrūkst, kad neesam kopā un kad kāds stāsta par mīlestību, es domāju par viņu.

tomēr jau kādu laiku man šķiet, ka tas neiet cauri. mēs nemaz neesam kopā - vismaz tā man šķiet, jo dzīvojam katrs savu dzivi. viņam savi draugi, man - savi. un pa šiem gadiem tā arī kopīgu draugu loks nav izveidojies. maniem draugiem viņš nepatīk, savikārt šķiet, ka viņa draugiem es patīku pārāk, ko varu spriest pēc tām retajām reizēm, kad viņš mani paņem līdzi.

viņš dzīvo pie mātes un nestrādā, es dzīvoju atsevišķi un no rīta līdz vakaram kuļos pa darbu. es esmu ļoti sociāla, taču viņš ir pārāk lēns. man attiescībās vajag nedaudz greizsirdības, mazlietiņ pat ne strīdu - diskusiju, smieklus un arī asaras, ziedus un pastaigas, piedzīvojumus un sapņus... bet es neko no tā nesaņemu.

varbūt tas ir par daudz? varbūt manas prasības ir pārāk augstas? vai man samierināties ar to, kā ir, vai iet tālāk un atklāt jaunas iespējas?

un kāpēc tas ir tik sarežģīti - ka gribas raudāt pat tad, ja šīs attiecības vēlos pārtraukt es pati?

27.06.2011 01:31 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
sorry, par offtopic, bet kā es gribētu tagad savu sirdi izlikt laukā, bet es vienkārši nevaru - nav īsto vārdu draņķības arakstīšanai :D
27.06.2011 01:35 |

Reitings 100
Izklausās vairāk pēc rutīnas. Varbūt vienkārši pienācis tas brīdis, kad rozā brilles ir nost un attiecības vairs nešķiet tik jaunas un aizraujošas, kā agrāk. Bet var arī būt, ka tur tiešām nav lemts...
Neuzskatu, ka Tev prasības būtu par augstu, bet ir jārēķinās arī ar to, ka pēc zināma laika viss vairs nav tā, kā sākumā. Tomēr neko nepārmetu, pati esmu šķirusies rutīnas dēļ un pat to nenožēloju, jo attālinoties no attiecībām sapratu, ka vienīgais, kas turēja mūs kopā bija pieradums :-)
Ja Tu gribi kaut ko pavisam citu, tad skaidrs, ka diez vai ilgi šādās attiecībās izturēsi, pat ja neizšķirsies. Agrāk vai vēlāk tomēr tās vēlmes "spiedīsies uz āru". :-)
27.06.2011 01:37 |

Reitings 871
Reģ: 05.03.2009
Parasti jau saka,ka pretpoli pievelkas.. varbūt neforsē uzreiz ar šķiršanos, bet paņem un izstāsti par pastaigām un visu citu ko vēlētos!
27.06.2011 01:37 |

Reitings 871
Reģ: 05.03.2009
Ir jāstrādā pie tā lai rutīna nerastos. Ja nedara viņš- sāc pati! Uzaicini viņu pastaigā utt, tad jau viņš sapratīs ko Tu vēlies!..Varbūt viņš vnk nezin kā tevi izklaidēt?!...
27.06.2011 01:39 |

Reitings 671
Manas sajūtas pašreiz ir līdzīgas, bet negribu pat domāt kā būtu ja šķirtos, lai gan tas galvā ienāk.
Man vienmēr ir bijusi piekrišanas no puišu puses, tādēļ man pietrūkst tā laika, kad biju viena un kad varēju iet ballēties, padejot ar kādu svešinieku un nozusts. eht.. cik jauki..

Es visu norakstu uz rutīnu, bet man ir bail, ka neizdaru pareizo izvēli paliekot kopā ar draugu. Esmu teikusi, ka trūkst asuma, bet nekas nemainās, jo arī man negribās neko darīt :-D
ai tā papukstēju :D
27.06.2011 01:45 |

Reitings 111
to briļļu jau nekad nav bijis. un laikam es pat zinu kur tieši slēpjas tā garlaicības problēma - mums nav par ko parunāt. un kā gan lai būtu, ja tusējamies katrs savā kompānijā, par manu darbu viņš klausīties nevēlas, intereses mums atšķiras...
cik gan es neesmu centusies viņu kaut kur aicināt vai nu divatā vai bariņā, bet viņš vienmēr atsaka. un tad sākas strīdi par naudu, ko viņš min kā galveno iemeslu atteikumam. bet es taču netaisos uzsaukt vīrietim, un nekad arī neesmu prasījusi, lai uzsauc man. un rezultātā es aizeju pie viņa, palasu zurnālus, kamēr viņš sēž pie datora, paguļam, pārguļam un atkal dzīvojam katrs savu dzīvi.
27.06.2011 01:53 |

10 gadi
Reitings 7680
varbūt sāciet dzīvot kopā un palīdzi šim sameklēt darbu! ;) Jo tiešām stulbi, kad meitene strādā, bet džeks neko nedara, sēž mājās pie mammas...
njā, bet kopējiem draugiem pa 2.5 gadiem tā kā vajadzētu rasties! (t) Vispār jāvadās pēc izjūtām, ja nav, tad nav...
27.06.2011 02:00 |

Reitings 100
Līdzīgi manam variantam. Cilvēki ir dažādi, protams, bet nu tādas attiecības agri vai vēlu apniks. Ja jau tagad nav par ko runāt, kā būs vēlāk? :-/
27.06.2011 02:01 |

10 gadi
Reitings 10290
marta zaki, domāju, ka Tu izdarīji pareizi.
es domāju, ka tev tagad nevajag atpakaļ skriet. a ko viņš pa šo laiku?

un es gan nedomāju, ka džekam vajadzētu palīdzēt sameklēt darbu.
fuj, kas tas pa puisi, kas nevar pats izkruķīties???
un to, ko Tu pateici, nav tikai tādas virspusējas problēmas, domāju, ka tomēr neesat piemēroti viens otram...
bet nu Tu skaties! :)
27.06.2011 02:03 |

Reitings 164
man reizēm rodas jautājums, ko cilvēkiem mūsdienās nozīmē jēdziens "mīlestība"..
27.06.2011 02:04 |

Reitings 111
sliecos tomēr piekrist piparienei.
es esmu centusies palīdzēt, taču man šķiet, tas grauj puiša pašcieņu. un jāatzīst, ka nedaudz manu arī.
mēs mēdzām dzīvot kopā, bet es aizgāju, jo bēgu no rutīnas un fakta, ka 2 saimnieces vienā virtuvē nespēj sadzīvot. viņa māte arī ir centusies iejaukties.
man šķiet, ka ja es tiešām to izdarīšu, daudzi cilvēki būs priecīgi, viens nelaimīgs un pa vidu samulsusi es.
27.06.2011 02:09 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nevar kaut ka pielagoties viens otram?
27.06.2011 04:10 |

Reitings 69
Reģ: 15.12.2010
Man bija lidziga problēma. Sākumā tas viss bija, bet-pazuda! Tad es atgādināju, cik tas man lika justies labi. Izrādās viņam likās pašsaprotami, ka es zinu, ka viņš mīl mani, ka esmu skaista un vislabākā viņam. Iespējams, tagad viņš man to saka tikai tagad, lai justos labi, bet es tagad esmu laimīga ar viņu un attiecības uzņem 2ro vilni!

Morāle- Ja neesi viņam par to vairākas reizes teikusi, tad nesper lielus soļus
!
03.07.2011 22:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits