kā kļūt interesantai?

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010

man liekas, ka cilvēkiem ar mani nav interesanti. Ir daži cilvēki kam ir tāda harizma - viņi labi saprotas ar visiem - gan vienaudžiem, gan vecākiem cilvēkiem. Man liekas, ka esmu pārāk nopietna. Man ir viena draudzene ko apskaužu ar viņu visiem ir interesanti.

25.06.2011 11:46 |

Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Visiem vienlīdz interesanta nebūsi nekad. Un es gan negribētu teikt, ka harizma un interesantums ir viens un tas pats. Harizma ir īpašs strāvojums, kas "paņem" cilvēkus. Un tas vai nu ir, vai tā nav. Nedomāju, ka to iespējams iemācīties.
Interesanti parasti ir cilvēki ar retiem un nepierastiem hobijiem, netradicionālu skatījumu uz dažādām lietām, labām zināšanām kādā vai kādās jomās.
26.06.2011 01:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Magdalena-man patika ,ka pateici par to ipaso stravojumu!Tiesam ir tadi cilveki ,no kuriem nak tas stravojums-neko sevisku pat nav pateicis,bet nak tada energija ,kad gribas runaties... (l)
Man pat liekas ,ka tas nav saistits ar gudribu...? :-)
26.06.2011 01:30 |

Reitings 2087
Ar cilvēkiem ir gaužām vienkārši...jo mazāk centīsies viņiem patikt, jo vairāk patiksi, vismaz tā gadās man. Esmu nopietna, iedomīga, pārliecināta par sevi, daudz runāju par lietām, kas normālus cilvēkus neinteresē, taču viņi vienalga "pielīp" ar laiku, tā kā nemeklē vainu savā nopietnībā, drīzāk iemīli sevi tik stipri, lai apkārtējiem šķiet, ka būt ar Tevi kopā ir kas īpašs.
26.06.2011 02:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Hilda H-tu mini vecakus cilvekus-vienmer saja zina atceros savu pirmo viru!Vinam tiesam bija talants iepatikties visam vecmaminam :-P !Es domaju ,ka tas ir kaut ka ieksa!Vins nemaz necentas ta izpatikt -vina vienkarsi bija kaut kas tads ,kas patika tiesi vecakiem cilvekiem-varbut smaids ,tads veseligs humorins! :-)
26.06.2011 02:07 |

Reitings 205
Nav taču iespējams patikt visiem, likties interesantai visiem - cik cilvēku, tik viedokļu. Manuprāt, tas pat ir labi, ka nav tā, ka patīc visiem - no vienas puses tas norāda uz to, ka esi īpaša..
Hilda H - iepatīcies pati sev - cilvēkus pievelk tā pārliecība, ka pati sev liecies interesanta! :-)
26.06.2011 03:02 |

Reitings 60
Reģ: 27.06.2009
piekritīšu pārējām par patikšanu sev..

Bet ko vēl nemanīju no padomiem, tad vispār jau interesants var būt ļoti dažādi..

ir cilvēki, kuriem patīk, kad tu viņiem jautā, jautā, jautā.. galvenais jautā to, kas viņus interesē, ja tu nezini neko par tēmu, jo labāk, viņi ar lielāko prieku tev pastāstīs.. padalies ar savu viedokli..

vispār jau māksla klausīties. tad tu arī uzzināsi, kas citus interesē un varēsi ar katru pa savam..

bet nu man personīgi nav tik svarīgi, lai es liktos kādam interesanta.. nu ja nav, tad nav, es tur neko nepadarīšu.. reizēm, kad iepazīsti labāk, tomēr atrodas salīdzinoši daudz par ko parunāt, tomēr man vajag klikšķi uzreiz, lai ir tāds O!! ar viņu es varētu runāt mūžīgi un par jebko!!

Takā veiksmi, ne jau tikai tev jābūt interesantai, arī no otra viss ir atkarīgs. Labāk viens un kāds ar ko no sirds un par visu parunāt, nekā liet ūdeni ar visiem pēc kārtas. ;-)
26.06.2011 04:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!