buliimija!! + notiveet?

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010

Šogad esmu nokļuvusi vissmagaakajaa bulimiajs stadijaa un to vien daru kaa eedu, eedu eedu un vemju. Ir paraadiijusies tie rokturiisi saanos + svaaarsos 3 kg robežaas..vairs zemaak par 48 netieku, šodien sveru jau 51 kg!!!!!!!! fuj!!!!!Un nespeeju paartraukt. 16 juulijaa jaaiet uz maasivas kaazam un gribu ieliist šaura kleitiņaa, bet stulbaas riisanas leekmes man nelauj tikt zem 48 kg;( un citreiz r mokaam ko dabuunu aaraa. Sportot ar iisti anv speeks, jo visas lociitavas saap + man ir mazasiniiba. Kaa lai reaali nometu svaru lidz vismaz 45 kg taa lai kaazas avreetu ko mieriigi ieest bez izvemšanaas? Izskatos nenormaali resna saanu un ap veederutai rajoonaa. Kaajas man ir kaulainas, bet tie saani ieniistu;(

23.06.2011 17:26 |

Reitings 102
Reģ: 25.06.2010
kachene - man lidzigas domas, bet es censhos tam tikt pari. bet neko jau jaunu tev nepateiksu - atrodi labus arstus, kas tev var palidzet.. jo sita (gan jau tu zini) vari riktigi sabeigt ieksas..
26.06.2011 19:09 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
kachen, tev nopietni jāpadomā par psihologa apmeklēšanu!
Man ir 1,70m augums un sveru 53 kg un dzīvojos uz S/M izmēru un gribu uzēst bišku vairāk.
Kāda starpība no tiem 3 kg? Tu neesi padomājusi par to, ka kauli katram cilvēkam sver savādāk?
un ja tevi uztrauc tie sāni, tad uzvelc korseti
26.06.2011 19:20 |

Reitings 15
Reģ: 20.06.2009
zināji, ka zem 45 kg svara izbeidzas mēnešreizes, jo svars sievietes ķermenim ir tik katastrofāls, ka organisms neatļaujas zaudēt vēl...Tu bērnus arī gribi, jeb dzīvo šodienai? neiztērē sevi!
26.06.2011 19:27 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nu, ko lai saka... Diemžēl esi iekāpusi vienā pamatīgā ritenī - neēd normāli, neļauj kuņģim uzsūkt vajadzīgās vielas, izrauj visu laukā, vajadzīgās vielas, kuras pāstrādājas zarnās, vispār tur nenonāk... līdz ar šo visu tev parādās mazasinība, kaulu problēmas.. līdz ar šo tu nevari sportot, bet ja nevari sportot, nevari atdabūt vielmaiņu normālā ritmā un nodabūt svaru normālā veidā...
Es tev goda vārds saku, ka tev ir jāsāk ēst un atstāt sevī uzņemto. Sāc ar mazumiņu, un ik vakaru vienu jauku, garu pastaigu pa rajonu (tas arī ir sports!). Tā tu uzlabosi veselību, un varēsi atsākt sportot jau aktīvāk. Ar laiku viss sabalansēsies un cerams arī galva vairs neizsmadzeņos šādas muļķības.
26.06.2011 19:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits