Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

E-biļete/pilnvarojums

Reitings 91
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Ar viena īpašnieka vārdu iegādājos "Biļešu paradīzē" vairākas e-biļetes. Noteikumi paredz, ka: "Ja esat iegādājies biļeti personai, kura nav norādīta kā e-biļetes īpašnieks, lūdzu izdrukājiet rēķinu un uz tā uzrakstiet pilnvarojumu* personai, kura izmantos E-biļeti, norādot tās Vārdu un Uzvārdu."

Tātad, kas tieši man uz šī rēķina jāraksta- tikai vārds un uzvārds, jeb kaut kāds teikums, pilvaroju šo biļeti izmantot tam un tam....

Kā ir pareizi?

22.06.2011 13:16 |

Reitings 2279
Nekad neesmu rakstījusi nekādu pilnvarojumu un tāpat neviens nekad nav prasījis personu apliecinošu dokumentu! :D Es domāju, ka tas ir drošības pasākums reizēm, kad rodas kaut kādas strīdus situācijas - piemēram, atnāk divi cilvēki ar vienādām biļetēm, bet ne viens, ne otrs nav tā persona, kura uzrādīta uz biļetes! ;)
22.06.2011 13:21 |

Reitings 4129
Nekad nav prasīts pilnvarojums, bet kad māsa pirka biļetes uz izdrukātās uzrakstīja vienkāršu teikumu, ka pilnvaro savu māsu izmantot šo biļeti. Parakstījās un vēl smaidiņu beigās pielika, jo tas viss tā muļķīgi izklausās. :) Ne jau pie notāra dosies apstiprināt biļetes pilnvaru un tāpat jebkurš var uzrakstīt uz biļetes teikumu un parakstīties :)
22.06.2011 13:25 |

Reitings 91
Skaidrs :-D Es pirmo reizi šādi pirku, tāpēc baidījos, ka nepalieku pie ieejas ar savām izdrukām :-D
22.06.2011 13:25 |

Reitings 91
Paldies :-)
22.06.2011 13:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)