Nedoma par kazaam

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Sveikas!

Mani moka si doma precesanos. Es vinjam neko neuzspiezu jau sen vairs nerunaju par precesanos,jo vnk jau sezh si tema.

Bet aizvakar braucot pie maniem vecakiem,vins saka uzskaitit ko grib izdarit sava dzive-sakraat naudu dzivoklim,pabeigt skolu, ja bus iespeja uzcelt mums maju utt utt,bet es pateicu,ka es gan gribetu pakraat kaazaam...Jo tuvojas 2 gadi muusu kopdzivei.Iestajas klusums no vina puses.Pec 1min vins pateica-es nezinu ko Tev atbildet...Zinu ko Tu gribi dzirdeet.Uz ko es atbildeeju-es ari neko negaidiju,tikai pateicu savas domas.Ok,vinam ir tikai 21,man paliks 24,un neliegsu man tas ir svarigi,jo tadejadi cilveks parada domas par nakotni-kopa ar mani,bet...vienmer,kad par to iet runa no manas vai vinu vecaku puses,vins sak nervozet,dazreiz dusmoties.Ok,man nav veelme,ko uspiest vai ka,bet es baidos,ka tagad veltu savu dzivi un nervus vinam,bet kada diena paliksu pie sasistes siles,jo reali tagad esmu jauna,bet bail,ka pec gadiem 3,kad man bus 27,busu peksnji viena!Saprotu-bailes no atbildibas utt,bet visam nekad nesapelnisi,pec vinja planiem viss bus manos 30!Nerunajot par to,ka kaazas nav pat vinaj domas.Itka ir teicis,ka grib appreceet,bet tas ir tikai tad,kad saligstam pec stridiem un ir sajuta,ka tie vardi ir tikai manis noturesanai taja bridi :( Viss itka liecina,ka nespelejas ar mani,miil utt,bet sita doma mani nepamet...

ka ir ar Jums,vai kada ir palikusi pec sadiem solijumiem pec kada laika 1?

21.06.2011 14:44 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
nu, lai viņš Tevi iekļauj savā testamentā - tas arī būs turpinājuma apliecinājums!
21.06.2011 15:01 |

Reitings 3022
Ja uzspiedīsi precēšanos, nekas labs nesanāks. Ar bijušo biju kopā 4 gadus, neapprecējāmies. Uzreiz pēc šķiršanās viņš sāka dzīvot ar citu un šovasar - pēc nepilnu 2 gadu kopdzīves - šie precas.

Es ar savējo esmu kopā gadu un 3 mēnešus un arī precamies.

Visi veči nav vienādi, cits vnk varbūt negrib precēties.

Bet jā, ar bijušo man tā arī bija, ka es domāju, ka ir forever (viņš jau sākumā arī), bet paliku pie sasistas siles...
21.06.2011 15:02 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2011
Tev liekas, ka kāzas dod garantiju, ka nepaliksi pie sasistas siles pēc 3 gadiem? bet varbūt tieši otrādāk? noriebsies 21(!!!!!) gadu vecam džekam tavas runas par kāzām un pametīs tevi! Tad, kad būs gatavs tam, tad arī sāks runāt par to!

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Mārdžisita
Man būtu pieticis, ar to, ka būtu pateicis, ka mīl mani un ,ka grib ar mani kopīgu nākotni,tik vienkārši...vairāk amn neko nevajadzēja, jo pārējais nāktu pats no sevis.
Es ceru, ka šobrīd ex, esot kopā ar esošo meiteni, saprot, ko es no viņa vēlējos pirms diviem gadiem..bet visas meitenes jau arī nav vienādas, bet viņš nevarēja man pateikt to,ko vēlējos...jo, iespējams, negribēja mani turpmāk...

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
tb man
21.06.2011 15:03 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Centies ar viņu par to pati parunat!
Iespejams, viņš nav gatavs šādai sarunai, bet iesāc viltīgi sarunu, lai viņš pasaka, kādas ir viņa domas par kāzām un kad viņš vēlētos appreceties.

21.06.2011 15:04 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es laikam esmu kkāda savādāka, bet, es piemēram, nekad neesmu sapņojusi par kāzām kā tādām,galvenais, lai mani mīl un atbalsta. Šogad man būs 25, bet precēties nedomāju, draugam būs 29 un arī viņš nav gatavs kāzām, tā kā tas ir stipri individuāli. Man šķiet, Tu to savu puisi tikai baidi, 21 gads puišiem taču ir tik maz, reti kurš tajā vecumā jau grib precēties.
21.06.2011 15:09 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
piekrītu floras komentāram.

čalis saka, ka grib uzcelt jums māju, tātad plāno kopīgu nākotni. varbūt viņam vienkārši riebjas doma par kāzām.

un galu galā, viņam ir 21!!! nezinu ar kādām psiholoģiskām traumām vai dīvainībām puisim jābūt, lai tādā vecumā patiešām GRIBĒTU kāzas un jau taisītu bērnus.

ja būtu viņa vietā, pēc tādas uzmākšanās ar kāzām gribētos tikt no tevis vaļā.
21.06.2011 15:10 |

Reitings 3022
Seljē, es ar bijušo arī gandrīz kopā nopirkām māju! Labi, ka to neizdarījām. Tā kā tas nu nav rādītājs, ka viņš tajā mājā 100% gribēs dzīvot ar Mārdžisitu. Vnk puisim gribas vispirms stabilitāti dzīvē.
21.06.2011 15:13 |

Reitings 1668
Es teicu,ka nespieu un par to vairak nerunaju! Vnk vins uzsvera lietas,ko grib nakotne darit,kam kraat naudu,es pateicu savas domas...Vispar vinam to nespiezu,jo miilam viens otru un ir labi,bet gadiem dzivot kopa un nepreceties liekas nepienemami ne man vienai,bet ari gan manai gan vina gjimenei!Nesaku,ka rit japrecas,bet nakotne vins so faktu ar mani neparedz!
Par maju celsanu-to teica ari mans bijusais,viens pat ar pirkstu vietu radija un pec menesa pameta,kaut pati par nakotni ar vinu netiku runajusi.
Kaazas nav drosibas sala,bet apliecinajums.Negribu ka lielai dalai-apprecas,kad jau beebis puncii.
21.06.2011 15:16 |

Reitings 114
domā, ja apprecēsies, tad 100% nodzīvos kopā? vienkārši gribēju pateikt, ka kaut ko jau viņš domā. mierinošā frāze. :D

vairāk laika jāvelta attiecību kopšanai un uzturēšanai, nekā kāzu uzspiešanai, tad arī ilgāk kopā nodzīvos.
21.06.2011 15:16 |

Reitings 114
autore - bet kāpēc viņam ir jāpakļaujas taviem uzskatiem, kāpēc netiek ņemti vērā viņējie? kāpēc tu domā, ka tavs viedoklis ir pareizais?

varu piebilst, ja viņš nekad nav pamatojis, KĀPĒC tieši negrib kāzas (tas nozīmē, vaina ir TEVĪ vai KĀZĀS kā tādās?), tad gan viņš tev ir izrunāšanos parādā, jo iemesls daudz ko pasaka. kā pati domā un jūti? mīl tevi ļoti?
21.06.2011 15:19 |

Reitings 68
Reģ: 19.06.2011
Divi gadi attiecībās nav nekāds lielais laiks, un 21/24 gados precēties man liekas daudz par agru, jo vnk pēc tam žēl skatīties cik smagi nāk reizēm nožēlot savu jaunības maksimālisma soli.
Kāzas jau nav tikai ballīte sev un draugos, tas ietver daudz ko vairāk.

Man ir 27 gadi un reāli zinu, ka ģimene tāda lielā nopietnā man nebūs vēl kādus gadus 3 , jo nejūtos tam vēl gatava, neskatoties uz to, ka ir stabila vieta darba dzīvē, ir māja un dzīvoklis, mašīna utt., bet man tagad gribas izklaides, iet kad gribu un nakt kad gribu!

Bet čalim tiešam visu cieņu, ja 21 gada vecumā domā par māju, mācībām, stabilitati, nevis kā atri apprecēties.
21.06.2011 15:20 |

Reitings 29
Man ir 21 un es neuzskatu, ka man vai kādam manam vienaudzim būtu jāprecas, tikai lai nepaliek par vēlu un es domāju, ka jebkuram divdesmitgadniekam dzīve ir jābauda pilnā sparā. 30 gadi ir normāls laiks kāzām.

Bet no otras puses viens no maniem brāļiem (22), kuram ar draudzeni tuvojas 2 gadu kopā būšana jau kādu pusgadu runā, ka jābildina meitene, tikai nevar saņemties...
21.06.2011 15:24 |

Reitings 1668
Vins nepamato kaapeec negrib,tapec ari par to runaju...Vispar nepaskaidro.Tur ta saals. Es negribu balliti,man to nevajag,vins ir pateicis tik to,ka grib lielas kaazas.Es neuzspiezu savu viedokli. Miil mani no pirmas dienas,taa saka vismaz,ieliist vina nevaru,bet ticu,jo juutu,ir gan bijusas saubas pec ta ka reizem izturas.Ka mineju,saprotu,ka 21,bet kapec man vins jasaprot,bet vins mani pat necensas saprast?Jo es savu laiku veltu vinam,ari man,tapat ka vinam ir savi merki,tikai mums tie ir atskirigi.Ja vins visma pateiktu-Es Tevi saprotu,bet maliet par atru,mums daudz lietas japaveic!Bet ir dusmas un klusums,ne varda,neka! :(
21.06.2011 15:25 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
piekriitu visaam, kas saka, ka chalis par jaunu kaazaam. nu kamoon, 21 gads tas nav nekas, man tajaa vecumaa veejsh svilpoja galvaa :D mes arii esam 7 gadus kopaa, neesam preceejushies un nez vai preceesimies, jo negribu es. Par beerniem runaajam, bet noleemaam, ka buus tad, kad mums buus dziivoklis pashiem savs (iipashumaa). Ne es par to iespringstu, ne vinsh. Un pateikshu, kad maneejam bija 21, runas par kaazaam vispar nevareeja buut :D nespied uz vinju. Ja tas tev ir svariigi, tad samierinies un gaidi vai meklee chali, kas buutu gatavs driizumaa iet pie altaara 8-)
21.06.2011 15:27 |

Reitings 1852
Mēs ar draugu kopā 5 gadi, kur 3 no tiem dzīvojam kopā. Visi radi apkārt runā par kāzām, vaicā, kad precēsimies utt.
Mēs par to nemaz nedomājam, jo manā skatījumā kāzas nav nekāds garants tam, ka būsim kopā, dzīvosim kopā ilgi un laimīgi.
Priecājies, ka viņš plāno sakrāt naudu jūsu mājoklim utt. Tātad viņš saista savu dzīvi ar Tevi.
21.06.2011 15:28 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Mēs varētu veidot ilglaicīgo draudzeņu klubiņu :-D :-D (nu tām, kam stāžiņš jau 5 gadi pāri un nav apprecētas vai kaut bildinātas) :-D
Bet Tev ir par mazu čalis un attiecību stāžs,lai pašlaik par to tā ceptos :-)
Mieru, tikai mieru un dzīve saliks visu pa plauktiņiem, paļaik Tu gribi skriet laikam pa priekšu.
21.06.2011 15:33 |

Reitings 1668
Mums vispar nav vejsh galvaa :) Gan vins,gan es,esam nopietni sava vecuma :) Paldies par padomiem meitenes,noderes,ka likts :) Laikam janoverte tas,kas vispar dots-mes viens otram :)
21.06.2011 15:34 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mums ar mīļo jūlijā paliks divi gadi.Bildināta neesmu.Un šobrīd negribu būt.Es gribu,lai mani bildina tad,kad mēs varam jau taisīt kāzas.Negribu tikt bildināta un tad piecus gadus gaidīt,kamēr uzradīsies nauda un iespējas taisīt kāzas.
Bet viņam ir 21 gads.Es neesmu pārsteigta,ka viņš neraujas precēties.Nu nav gatavs cilvēks...
Tiesa,šķiet viņam vispār nav domas par kāzām ar tevi kaut nākotnē pēc pāris gadiem,kad nebūs vairs 21....Tas gan man liktu mazliet padomāt.
21.06.2011 15:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!