Jūtos kā siltumnīcā augusi

Reitings 54
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! Vai esmu tāda vienīgā, kurai tā liekas? Ok man bija laimīga bērnība, protams, tikai pa mājām. Bet tagad ir brīdis, kad man ir jādodas prom (studēt). Dzīvoju laukos un vidusskolā mācījos pilsētā, bet ... vienalga jūtos kā nepazītu pasauli. NEKAD neesmu braukusi kaut kur tālāk par savu pilsēteli viena. Vienmēr līdzi jābūt māsai. It kā tas ir tāpēc, lai mani pasargātu, bet tagad man būs lielākas problēmas, jo apzinos, ka pat varētu apmaldīties 2 ielās. Bija ideja jau vasarā padzīvot Rīgā, ir pat kur, bet mana mīlošā māte protams nelaiž. Pat dokumentus iesniegt man būs līdzi māsa (e) Nesaprotu ko darīt

20.06.2011 16:41 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Vispār man arī bija kaut kas līdzīgs, nu varbūt ne tik traki, bet tomēr. Ģimenē esmu vienīgā meita, izaugu kautrīga un nepārliecināta,vecāki daudz ko kārtoja manā vietā līdz pat maniem apm. 18 gadiem. Kad sāku studēt Rīgā, biju dikti bailīga, braucu katru ned. nogali uz mājām pie vecākiem, šķita, ka nekad neiejutīšos Rīgā un vispār jālaižas prom dzīvot savā siltumnīcas vidē:D Bet pie visa pierod un tagad, kad daudz kam pati esmu gājusi cauri, liekas, ka tas tāds nieks vien bija. Gan tiksi galā, labāk sāc vien visu patstāvīgi darīt,jo ātrāk, jo labāk.
20.06.2011 20:16 |

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Es esmu līdzīgā situācijā kā tu,tikai pati arī esmu nedaudz vainīga - biju bailīga, nedroša. Uzsākšu studijas un arī man būs grūti, bet nekas...pieradīšu.Tu arī pieradīsi. Tam ir savs labums - būsi uzmanīga un nebūsi pārgalvīga. ;-)
20.06.2011 22:44 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Jā, biju lidzīgā situācijā, tikai pati biju bailīga, klusa utt. :-D Nu neko pieradīsi un viss būs ok, galvenais no sākuma saprast ar kādiem transportiem jābrauc līdz skolai, un apkārtni kas kur atrodas. Vēlāk jau palika garlaicīgi izbraukāju pati visādas vietas Rīgā un meklēju tagad zinu daudz ko vairāk un jūtos drošāk :-D
20.06.2011 22:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits