Saakshu bez gariem ievadiem :-D
Taatad bijaam ar draudzeni, vinjas mazo deeleenu un 2iem vinjas draugiem uz pikniku, palikaam arii pa nakti un guleejaam teltiis! Mums abaam ir savi viirieshi un tiem vinjas chomiem jau sievas un pat beerni, bet vienkaarshi aizbraucaam pachilot bez savaam otraam pusiiteem pie ezera, pacept shashlikus! Kaa veelaak izraadiijaas, abi dzhentelmenji bija iedomaajushies, ka ja braucam ar vinjiem atpuusties, tad tas automaatiski noziimee, ka plaanojam ar vinjiem guleet. Nu bjlin, taads nonsenss! Okay, manai draudzenei sanaaca paarguleet ar vienu no vinjiem, vinji jau sen bija paziistami, un vinjhs vairaaku gadu garumaa sita vinjai kanti, nu ta vinja izdomaaja, ka gabals nenokritiis, ja pameegjinaas, nu okay veel. Bet labaakais, ka vinja draugs bija lielaa shokaa, kad pazinjoju, ka es ar vinju gultaa (muusu gadiijumaa madracii :D :D, jo bijaam teltiis) nelikshos! Shamais ,protams, atteikumu pienjeema, tiesa apsauca mani par maati Tereezu, ka redz esmu ljoti diivaina, jo nu un ,ka vinjam esot sieva un man draugs, vinji tak nekad neko neuzzinaas! Pffff, nu taada h*inja. Paliku ljoti nepatiikamaa iespaidaa par shiem viirieshiem! Vai kaadai arii taa bijis, ka ja piekriitat atpuusties ar viirieti/shiem, vinji to uztver kaa automaatisku piekrishanu arii seksam?
Nu bljin, esmu meema veel joprojaam!
P.S. Tas dzheks palika ar garu degunu :D :D