Kā , lai nosit laiku..

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009

Joprojām neesmu sagaidījusi mājās viņu.. Nezinu kā ir jāsaprot šis viņa gājiens.. Naktī slikti gulēju, ja to par gulēšanu vispār var nosaukt.. Pamodos jau 8ņos, devos garā pastaigā ar suņuku, savedu kārtībā dzīvokli, kas tagad spīd un laitās, pat nezinu ko vēl varētu..pārgrūstīt mēbeles vrb :D..Tagad sakopos arī pati, saposos, lai pati varētu skatīties spogulī un redzēt, cik esmu skaista, un neviens nav pelnījis manas asaras!

tikai nesaprotu, kā otram var tā izdarīt.. Ne pazvanīt, ne atrakstīt.. Varbūt arī šodien nebūs mājās, pat nesaprotu šo viņa soli.. Kopš vakārdienas pēdējās sms..neko arī neezmu rakstījusi, jo r varu mīļš nekļūsi..

Man tikai vajag tikt skaidrībā, lai arī pasaka, ka ir cita, ka vnk nespēj būt ar mani, ka vajag laiku kkam..Nezinu, kko pasaka konkrētu, nevis šāds klusums, nu neesmu es to pelnījusi..

Meitenes kā lai vēl nosit laiku, kā lai sagaida.. Varbūt pat nemaz negaidīt?

19.06.2011 15:52 |

Reitings 339
paldies par padomiem meitenes, ir jauki, ka sveshi cilveeki dalaas pieredzee un iesaka kko, pastaasta par savaam kljuudaam.. es megjinu uztvert visu, un tad saprats ka iisti riikoties..lieta taada..tikko stundu runaaju ar vinja maasu..neviens netic, ka vinjsh taa var..izraadas nav bijis pie krustvecaakiem..shodien nav man ne ceelis ne rakstiijis neko..atliek tikai secinaat ir noteikti pie citas, vai ar chomiem, bet ja neatbild divas dienas(tikasi vakaarvakara sms un paaris piixtieni no pasha riita vakaar), tas noziimee, ka vinjsh nemiil..jo laikaa, ja nav speeka aciis pateikt, vareeji atrakstiit sms, lai zinu, ka viss beidzies..essmu izraudaajusi visas asaras..izskatos briesmiigi..un saprotu, ka neko vairs nesaprotu..ja pat manai mammai neceela, vinji vnm bijushi draugi, vinjsh vinju ljooti cieniija..tas noziimee, ka es vairs neesmu vinja dziivee...divas dienas, ieskaitot 5dienu, kad straadaaja- triis dienas..neesmu redzeejusi..esmu kaa izsistsa no sliedeem..nav vairs ideju par to kaa un ko..gribas tikai izguleeties un paarstaat domaat par vinju....
19.06.2011 19:12 |

Reitings 350
Reģ: 12.01.2011
Es paņemtu suni,mantas un aizbrauktu pie kāda..paciemoties,pie mammas vai kādas labas draudzenes, jo vienai sēžot,tikai dumas domas galvā nāk,bet tā-var vismaz kaut uz laiku novērsties. ;-)
19.06.2011 19:20 |

Reitings 262
Es brīnos, kā cilvēkam galvu var sagrozīt viens forums... vakardien vēl biji 100% pārliecināta, ka citas nav, bet šodien atkal 100% pārliecināta, ka ir pie citas. Es jau, protams, nevaru iejusties Tavā ādā un situācijām, bet domāju, ka pa dienas laiku parunājot ar pilnīgi svešiem cilvēkiem domām nevajadzētu tik krasi mainīties.

Pie tam, varbūt pieļauj iespēju, ka viņs nav nenormāls kretīns, kurš nevienam neatbild un vnk nenāk mājā, bet varbūt kaut kas noticis ar telefonu, ar pašu vai ir gadījies kaut kas nopietns...
19.06.2011 19:22 |

Reitings 339
tu saproti, ka visem ceelis ir..uzzinaaju ka zvaniijis koleegjim..ka tuseejas apkaart.un piedaavajumam vest maajaa ateicies..man galva jau pushu plist no domaam par to vai tik kas nav noticis.kameer vinjsh vienkaarshi atlaizj..ar sveshiem..nedomaajot pat par mnai..es neemsu guleejusi un eedusi..ko lai veel pasaku..protams ka domaju visu..kas naak galvaa..tak nezinu ka ir, ja neatbidl..
19.06.2011 20:39 |

Reitings 120
Reģ: 03.12.2010
wienozziimiigi ej izklaideeties,, tas paliidzees,,!!
19.06.2011 22:43 |

Reitings 120
Reģ: 03.12.2010
wienozziimiigi ej izklaideeties,, tas paliidzees,,!!
19.06.2011 22:43 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
es tavā vietā rāpotu pa sienām, jūtu līdzi. visdrīzāk es neizturētu un aizsūtītu īsziņu, kurā nosauktu viņu par maitu vai ka viņu vairs negribu redzēt utml. vārdusakot pateiktu pēdējo vārdu un mēģinātu noskaņoties dzīvei bez viņa.
20.06.2011 18:06 |

Reitings 339
kaut es to speetu flake, vispirms gribas dzirdeet kas sakaams..uzklausiit..lai nebuutu taa, ka nezinu kko svariigu..mazliet tas viss liek aizdomaaties..nav no tiem, kas taapat vien to dariitu..vinjam ir periods, kad viss apkaart notiek tikai slikti..tas ir garsh staasts, es vnk saaku iejusties vinja aadaa, nav tas attaisnojams, ka pazuda..bet sirds dziljumos es speeju saprast..
20.06.2011 18:12 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
zini, es tevi saprotu, bet tāda tipa sms varbūt viņam liktu pamosties :) bet nu katram savas metodes un katru raksturu dramatiski lēmumi ietekmē savādāk. tev jāzina, kas ietekmētu tavu puisi. taču, ja viņu nekas neietekmē, tas sāk izskatīties pēc vienaldzības un tur nu tiešām vari kaut no ādas līst laukā, nekas nesanāks. principā mīlošs cilvēks, kas vēlas saglabāt attiecības, negribētu otru sāpināt, turot šādā neziņā (ja vien nav bijis šausmīgs aizvainojums par kaut ko). izskatās, ka tavs draugs ir gatavs riskēt.
20.06.2011 21:13 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2011
tu viņam zvanījusi esi?
20.06.2011 21:17 |

Reitings 122
Reģ: 05.03.2009
ja vari,tad noskaidro kur viņš ir.un aizbrauc pie viņa
20.06.2011 21:51 |

Reitings 339
pashlaik gaidu maajaas, bija darbaa un taagd kuru katru briidi, ienaaks pa durviim..tad redzees kaa buus, kkas man liek uzklausiit..ne velti..jo vnm ir iztureejies sassodiiti miilji, nekad neshaubiijos par vinju..nevaru taag taa nosodiit, neuzklausot..ko taalaak veel nezinu..tad redzees kaa bus..
20.06.2011 23:04 |

Reitings 43
tev viss tik ātri mainās :-D
20.06.2011 23:04 |

Reitings 339
jaa gan..palasi vecaas diskusijas..mees jau ceturto dienu kaa nebijaam redzeejushies..ja tev tas ir aatri..
20.06.2011 23:07 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Kā man riebjas tās forumu čīkstētājas, kuras sūdzas, ka čalis pazūd, aiziet, nenāk mājas, krāpj un velns viņ' zin ko vēl dara. Un līdz, ko kāda iesaka, ka jāšķiras, ka viņš nav tevis vērts u.tt tā momentā metas aizstāvēt, ka viņam visādas problēmas, ka melnā josla dzīvē, daudz darba un blā blā blā...Tad, kāda jēga vispār čīkstēt un gaidīt kaut kādu mierinājumu
20.06.2011 23:09 |

Reitings 339
pat netaisos atbildeet..ja riebjas, nesaprotu ko lasi..ja man riebjas kkas, es aizgriezjos un neskatos uz taam lietaam!!!
20.06.2011 23:10 |

Reitings 43
visu šito pinkšķēšanu varēji ātrāk atrisināt.. piezvanot jau nākamajā dienā un pasakot, ka gaidi mājās! bet nē, tu labāk necel un pinkšķi
20.06.2011 23:13 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
tomboy
Vienīgais, ko varu ieteikt: "Cieni sevi un citi tevi cienīs". Nopietni. Sākumā čīksti, bet tas draņķis nav 4 dienas mājās rādijies un, protams, ka viņam ir kāds attaisnojums, kuram tu kā naiva zoss noticēsi. Šādi vēl gadiem auklēsies, bet tāpat sapratīsi, ka nav bijis tā vērts. Es ticu, ka katrai sievietei pienākas vīrietis, kurš novērtē savu sievieti un ciena.
20.06.2011 23:15 |

Reitings 339
Flora ja palasītu kārtīgi visas diskusijas, tā arī rakst';iju- ka necēla man..nevienu reizi, izņemot 6dienas rītā..Puisim bij smagi, es attaisnoju viņu, da vienalga pēc kā te kādai izskatos..vnm jau ir tā vsp izraudies, bet beigās nav tik traki.. Viņam ir grūtāks periods tagad, par cik ir stiprs norāvās tikai tagad..jau no visiem dabūja dzīrdē! neucinos, lai zin un atceras, ka bija nežēlīgi arī pret mani..bet īstenībā sirdī- piedevu, jo sapratu un ticu ka tā ir.kā sākumā domāju..citu tā kladzināšana ka pamet ir cita, ne visi tādi..es gribēju zināt, ka lai nomierinās, kā pavada laiku nedomājot.. Nejau to, ka kāda mani izglābs vai nu tik dos padomus, kam akli klausīšu! Paldies cilvēkiem, kuri saprata, un arī ieteica no sirds, nevis tikai ka tik kko uzrakstīt sliktu! Besī tādas! Gudreles ekrāna otrā pusē!
21.06.2011 19:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits