Nevarēšu atbildēt uz Tavu jautājumu, jo par šādu mūzikas stilu īpaši neinteresējos, bet gribēju pavaicāt- kāpēc neesi kopā ar savējiem? Šī taču ir pēdējā reize, kad jūs vēl visi kopā. (tgd varbūt vēl domā, ka redzēsi viņus visur un vienmēr, bet īstenībā.. tik ātri visi izklīst.eh..)Pašai nostaļģija uznāca. :D
Arī tikko atcerējos, ka savā vidusskolas izlaiduma ballē nebiju kopā ar savējiem, greizsirdīgais bijušais neļāva (e). Sākumā šķita, ka visi tusēsimies bieži jo bieži, bet tagad ir pagājuši 5 gadi kopš vck. beigšanas un ar bijušajiem klasesbiedriem neesmu satikusies šķiet, jau gadus 2-3, kurš nu ārzemēs, kurš kur...
Man arī atmiņas uzdzina šī tēma:(
Es ar negāju skolas izlaidumā, un to nepavisam nenožēloju :-D Ar kuriem man bija draudzīgas attiecības klasē sazinos arī tagad un par pārējās klases dzīvi uzzinu no viņiem vai no facebooka, bet tikties gan nav velmes :-D
nju, tur sanāca domstarpības, biju runājusi,ka savu puisi, kurš ir lielākai klases daļai draugs (mācījās mūsu skolā) klase mēs arī maza- 12 cilvēki..
BET te pēkšņi viena klases biedrene pazvanīja un pateica, ka viņš nevar braukt.
Tad nu izlēmu,ka netaisos viņu piečakarēt, un neuzskatīju par pareizu aizbraukt bez viņa... tomēr sākotnēji bija sarunāts ,ka viss ok, varu ņemt līdzi.