1) man patīk zobi, rokas :D krūtis.
2) noteikti par krūtīm,tās esot skaistas un lielas ja skatās proporcionaali manam augumam, un dupsis,man gan liekas kā Lopesai :D:
Nu, meitenes, šī tēma bija domāta tam, lai uzsveram skaisto. Un katrai tas ir savs :) Abalone - Tev ir tiešām lielisks augums!! Bildes ar tādiem augumiem kā Tev parasti rotā puišu desktopus :D :-P
Tak neviens nav perfekts, un beidzot nesen es tam tā pa īstam noticēju.
Tagad pati par sevi:
1) Rokas, pirksti un kakla zona man ir tāda mākslinieciski gara un smalka :D Man patīk :) Un vēl izteiktais viduklis, dzimumzīmes un ausis.
2) Mati, acis, smaida bedrītes, dibens un auguma izliekumi.
2)sajuusminaas par maniem matiem- biezji mainu matukraasas un no splgtajiem tonjiem nebaidos :D ir bijushi arii taadi teikumi no pazinjaam- kaa tavi beerni tevi paziist? katru reizi kad tevi redzu ir cits matu griezums vai kraasa :D
matus es aiztieku,kad moraali juutos nogurusi, tad kjeros klaat tiem :D nabaga mani burviigie mati :D
2)sajuusminaas par maniem matiem- biezji mainu matukraasas un no splgtajiem tonjiem nebaidos :D ir bijushi arii taadi teikumi no pazinjaam- kaa tavi beerni tevi paziist? katru reizi kad tevi redzu ir cits matu griezums vai kraasa :D
matus es aiztieku,kad moraali juutos nogurusi, tad kjeros klaat tiem :D nabaga mani burviigie mati :D
man patīk slaidais augums un tas, ka es esmu gara. vēl man patīk mani nagi, acis, zobi.
komplimenti bijuši daaudz par kājām, acīm (vislabākais - tev no acīm tāds šarms nāk, ka gāž no kājām! es gribētu tās ierāmēt un nolikt virs gultas! :D), zobiem un nezinu, vai tā īsti ir sajūsma, bet visi vienmēr atzīmē, ka esmu ļoti slaida. ne tādā sliktā nozīmē, bet diezgan apnicīgi jau :-D
1)vislabaak man laikam patiik manas acis- izteikti zilas, garas, atliektas skropstas... tad vareetu veel teikt, ka smaids :)
2)no pilniigi sveshiem cilveekiem esmu dzirdeejusi, ka man esot skaisti zobi (shitas nedaudz mulsina) , staav un skataas manos zobos :D bet veel smaids, acis, piemiiliiga sejinja..burviigas bedriites
Es varu pateikt, kas man patīk citās cosmo meitenēs :)
Magdalēnai- skaists smaids
Briedim- super labi zobi
Zakjim- balss, un tas, ka viņa māk pateikt savu viedokli, ir runīga, viņa varētu būt laba pārliecinātāja
Chocoo- patīk figūra
Savā izskatā man patreiz nepatīk nekas :D šodien iešu skriet apkārt savam mežiņam- tad varbūt mainīšu pēc laika domas par sevi :D
Man daudz kas sevī nepatīk,piesieties vienmēr varu atrast,kur. Bet kopumā uzskatu sevi par ļoti simpātisku,lai arī vēlētos sevī šo to pamainīt.
Uzmanības man netrūkst un komplimentus saņemu diezgan daudz. Taču neesmu sadomājusies, ka esmu miss pasaule. Apbrīnoju daudzas sievietes un viņu skaistumu.
Un Abalone, pērienu tev vajag! :D Nestāsti muļķības... :-D
Man ljoti, ljoti patiik mana seja, mugura (tas laikam jociigi skan), roku pirkstin un kaajas ;-)
Daudz komplimentu bijis par to pashu seju, plakano veederu (par ko man pashai nekaadas dzishaas sajuusmas) un dupsi (nav dizhi kur iekjerties, bet komplimenti no drauga, ka nav celuliita)! Uh, nu kaut kaa taa!
1) uzacis. ideaala forma no dabas
2) man parasti nesaka komplimentus, vieniigi dazhreiz: tu shodien labi izskaties. laikam jau neesmu tik forsha, smuka, lieliska kaa visas paareejaas meitenes