* Aisse, iesaku paskatīties filmiņu, kur rāda kā veikt vairākus pašnāvības veidus vienlaicīgi :-D
P.S. kad man Tev sākt prasīt izlaiduma bildi ar kleitu? :)
Man diena arī bija forša,visur kur izstaigājos,bija labi! ;-)
Jāpaklausās tik jautrāka mūzika un būs viss gaišāks! :-)
Tieši tā - nav ko citu dēļ nervus bojāt,lai viss iet savu gaitu un miers!Teikšu sev-saņemies!!!! ;-)
Ok,palasīšu loterijas lietas!
Man 2 sāpes :D :
1) Šodien virtuvē esmu zvērs :D Ēdu visu, visu, un gribas vēl. Šausmas, kas ar mani!
2) "Rakstu" Biznesa plānu... Tik lēni iet uz priekšu, tik ļoti nedomājas |-)
aise, davaj-sadod viņiem :-D veiksmi!
iipashaa, kā pa eksāmeniem Tev tur viss beidzās? Tur,kur sajauci vel to kodu?
Un nekādu runu vel par iemešanu-man ledusskapī vesela kolekcija rītdienai, kā pa dienu sākšu, tā līdz nezinu, kurai dienai :-D
ā, nē līdz 7dienai, Chiepinja man diez vai piedotu,ka keratīns pēkšņi lokainus matus padarītu manu kļūdu dēļ :-D
Lai gan man vispār šodien jāpriecājas-māsa super labi aizstāvēja MD,bija to pelnījusi (l) Tik nepamatotas dusmas manī,ka es teicu,lai man pirmai paziņo,kā gājos,viņa apsolīja...zvanīju-teica,ka nav laiks,jo uz pasākumu jāiet,tētis vēlāk pazvana-visu pasaka,man teica,ka naktī pārzvanīs,bet vienalga priecājos :-)
Hei! Man šodiena arī nebūt nav tā labākā diena, bet tādos brīžos tu saproti, kādi cilvēki ir tev apkārt. Un šodien es sapratu kārtējo reizi, ka man ir tikai 2 īstas draudzenes, kuras ir manas vislabākās, (l) Tas arī ir šodienas vienīgais labais notikums. Bet es negruzos, domāju, ka viss būs labi. Un būs labi. :-)
Ekhh.. Man ar pēdējās dienas kreņķu pilnas. Depresīvs garastāvoklis un viss liekas sagriezies otrādi. Sajūta, ka dzīvoju kāda cita cilvēka - svešu dzīvi, kura ir veintuļa, garlaicīga un, kuru viņš nespēj izbaudīt.
Pamatā jau ir manas sastrādātās muļķības, kādēļ esmu iedzīvojusies nelielā depresijā.
Bet kā saka viena no cosmo meitenēm - labāk nožēlot to ko izdarīji, nekā neizdarīji.
ai,jau vairākas dienas nevaru nomierināties... viss tā skrājies,ka pilnīgi raudiens par katru sīkumu nāk. zinu,ka stulbi,bet vnk nespēju nomierināties :-(
Jātaisās uz gulēšanau,lai rīt pietiek spēka garajai dienai.
un,jupis rāvis,lai labs laiks rīt. :-D (man pietiktu,ja nelītu). Vot, tā mana vēlēšanās :-D
Tan-bet tā taču ir,jo dzīve ir viena un laiks skrien ātri,kāpēc nedzīvot forši,kāpēc nesmaidīt un nepriecāties un lieku reizi nesamīļot un nepateikt paldies saviem mīļajiem,ka viņi mums ir :-)