Mums arii bija attieciibu kriize,katru tresho dienu un taa 3.5 gadu garumaa,kameer es sanjeemos un sapratu,ka katram ir tiesiibas uz laimi,arii tad,ja jaashkjiras!!!
Es ar neticu,ka ir taadas kriizes tikai 3,7 un 15 gadaa.
es arii neticu par taadaam noteiktaam kriizeem tikai noteiktos atieciibu posmos. katras atieciibas rit savu gaitu un kriize pienaak katram paarim savaadaakaa laikaa
Krīzēm neticu. Manas visas iepriekšējās attiecības beidzās agrāk vai vēlāk, bet nevienas nesagaidīja pat 2 gadus. :) Šobrīd attiecības ir jau gandrīz 4 gadus, bet krīzes nav, tāpēc viss ir atkarīgs no cilvēkiem-ir viņiem labi kopā vai nav un kopābūšanas gadskaitlim ar to nav nekāds sakars. :)
lai nu kā - neticu, ka lielākajai daļai pāru 3, 7 un 15 gadus ilgās attiecībās ir baigās krīzes. Ar draugu esam kopā jau gadus 4 un nekāda 3 gadu krīze nebija :D
Un par to, cik ilgi var vilkties - tas taču atkarīgs no katra paša...
Arī neticu krīzēm, bet tagad aizdomājos... Bija mums tā teikt krīze un patiešām tas bija 3ajā gadā. Ilga aptuveni 2-3 mēnešus, traki bija, gandrīz izšķīrāmies. :-/ Ceru, ka tikai sakritība un 7tajā gadā nekas traks nebūs.
es ticu tadam krizem. no vira aizgaju, kad kopa bijam 3 gadus, no sava berna teva - ari 3.gada.
abos gadijumos strauji pasliktinajasd attiecibas - savstarpeja nesapratne, stridi, cemodanu kartosanas. un ne zimogs pase to g;aba, ne skraidoss berns pa istabu. nolemu aiziet - un aizgaju. man sava un berna laime ir svarigaka.
Neticu! Kad bijām kopā trīs gadus, sākām dzīvot kopā.Septītajā kopābūšanas gadā apprecējāmies (l) par 15 gadiem vēl nemāku spriest ;-) Esam laimīgi kopā jau astoto gadu! (l)
Godīgi sakot, neticu tādām lietām, bet manā draugu lokā patiešām ir bijis tā, ka veseli 3 pāri izšķīrās pēc 7 gadu kopā būšanas :-| Pašai attiecības ir 8us gadus, ir bijušas krīzes dažādos laika posmos, bet esam kopā :-)
Man krie bija pat gadu nesagaidot :D Bet drizak parasti pielipesanas nikji!Protams,ir bijs ta,ka cemodani stav koridora,bet 2-nieks nav pat sagaidits!Mazliet stulbi,bet tagad smejamies par savu stulbumu un nespeju pielagoties vienam otram tajos posmos.Un ta cinamies vel tagad :D
Yves - ne jau tās velkās 3,7 vai 15 gadus, bet gan uzskats ir tāds, ka attiecību krīze iestājās, kad kopā ir pavadīti tik vai tik, vai tik gadi.
Neticu tam, jo attiecības un atbilstoši darbu tajās ieguldām paši, nevis gadi.