Kā Jūs reaģētu, ja ieraudzītu datora vēsturē, ka jūsu puisis čeko iepazīšanās portālu, un atrodat, ka viņš meklē draudzeni, kādām attiecībām nav norādīts, bet vienalga :-/
Nuuu, vienreiz bija viens labs variants, kas man palik prātā, ko es darītu:
Izprintētu to padarīšanu, uzrakstītu apakšā - VEIKSMI MEKLĒJUMOS
Sakravātu mantiņas un prom.
Es, piemēram, atceros, ka kādu reizi tīri intereses pēc ielūkojos iepazīšanās portālā. Jāpiebilst, ka man tajā laikā bija draugs, un jaunu nemeklēju.
Tā kā gadīties var visādi-iespējams, tikai pārpratums ;-)
Diize, tas labs :-D
Varu nomierināt, kam nu uztrauc, tas ar mani, paldies dievam, nenotiek. Bet maniem vecākiem... bail, ka kāds nesastrebj karstu, bet laikam karstu vairs nevar sastrebt, jo tas jau notiek gadu, un būšu nākam'kam vecāki šķīrušies :'-(
nu varbūt reģistrējies tikai joka pēc, kas to lai zina. bet parunāties par to varat. skaties, kā reaģēs. vari arī pati aizrakstīt portālā un uzdoties par citu meiteni un tādejādi uzzināt, ko meklē.
Es tik asi kā te dažas nereaģētu, bet pajautātu gan, kāpēc kaut kas tāds meklēšanas vēsturē parādās. Mēs ar draugu gan neesam nekāds saskanīgais pāris, varbūt šķiršanās būs tā vai tā kādreiz...
Es ievietotu identisku sludinājumu un "netīšām" aizmirstu to aizvērt. Kad viņš to būtu atradis uzvārītu tēju un pajautātu kā viņam veicas ar meklējumiem.
taadi piigori, protams, vairs nenotiek, tas bij sen, kad veel abi laidam pa kreisi :D vienu dienu vinsh bij ieliidis gribu.lv, sludinaajumos un kad atnaacu majas, shis uzreiz metaas man teikt, ka bija tur ienaacis un pateica, kaadam noluukam un kapec :D vinsh teica, ka ar mani labaak nejokot, labaak visu uzreiz pastastiit :D
Es neciešu tos cilvēkus, kas nepabeidzot vienu līdz galam, sāk jau citu. nu kapēc tu muļķo to cilvēku, kurš iet un dara domājot par tevi, kamēr Tu, meklē citu. (e)