Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Trakas lietas

Reitings 17
Reģ: 15.06.2011

Ja eksistē tādas iepriekšējās dzīves, tad kādā no tām noteikti esmu bijusi ragana un kādu piebūrusi. :-D Citādi nevaru izskaidrot, to, kāpēc mani jau teju 9 gadus velk pie viena cilvēka-citus nevajag. Esmu glīta, vīriešu uzmanības nekad nav trūcis, bet man tos citus nevajag. Tikai tā, izklaidēties, un tā ālāk. Ar to ''magnētu'' mani saista tikai tas, ka esam klases biedri, no desmitās klases. Kā ieraudzīju pirmajā septembrī, tā iemīlējos. Vaļā netikt, lai velns pār stenderi. :-D No pašas pirmās dienas viņam bija sava draudzene, tagad ir cita, un es nemaz arī neesmu mēģinājusi nekur jaukties, viņam es esmu tikai bijusī klasesbiedrene, ko satikt salidojumos un parunāties. Bet man ir tauriņi vēderā vien ieraugot viņu, kaut vai no tāluma, nejauši. Reizi vai divas gadā. Vismaz dažas reizes nedēļā jāiedomājas par viņu, ja parādās kāds jauns kandidāts uz mana vīrieša vietu, tad man ir jāsalīdzina un pie sevis jāīd, kāpēc tas nav viņš.

Viss jau ir labi, es tāpēc neesmu nelaimīga, bet vispār man jau sāk gribēties mīlestību, īstas attiecības, tādas, kurās abi viens otram esam mīļi, svarīgi, un tā tālāk. Gribu ģimeni, sasodīts. Bet tas, kas man ir , ir nevēlami pielūdzēji un viņš viens, par kuru jādomā.

Jūs te tādas gudras, kā man beigt par viņu domāt un atcerēties? :-D Es jau īpaši uz psihologa pakalpojumiem neceru, tikai gribējās izkratīt kādam sirdi bez maksas. :-D

15.06.2011 14:59 |

Reitings 17
Jā, piebildīšu, ka es pati tiešām GRIBU tikt no šitās apmātības vaļā, bet nespēju. (e)
15.06.2011 15:00 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Uzaicinies pie viņa ciemos, piedzirdi viņu un paskaties, kā viņš korķē un kā izskatīsies no rīta - mošk pārgribēsies:D
15.06.2011 15:02 |

Reitings 17
Ne tas vien ir pieredzēts vidusskolā, tici man. :-D
15.06.2011 15:03 |

Reitings 159
Kas viņa ir TĀDS, kas liek tavai sirsniņai pukstēt ātrāk (t)
15.06.2011 15:05 |

Reitings 17
Tur jau tā lieta, ka nekas īpašs. (s) Vīrietis kā vīrietis, ne īpaši skaists, bet arī neglīts nav. Tāds vidējs. Jautrs, asprātīgs, utt. Laikam karma. :-D
15.06.2011 15:09 |

Reitings 435
Man arī ir tāda ''vidusskolas mīlestība''. Nesen redzējāmies salidojumā, sajūtas tā kā 10. klasē (un zinu, ka ne tikai man...) (l) Bet nu mums katram sava dzīve, taču kaut kas pievelk mūs vienu pie otra! :-D

Domāju, ka Tev vienīgais veids, kā beigt par viņu domāt, ir atrast pašai savu vīrieti, taču meklējot baigi nevajag iespringt. :-)
15.06.2011 15:10 |

Reitings 159
Man gan liekas, ka esi vairāk uz viņu ieceklējusies, kā nekā klasesbiedri, bieži bijāt kopā.. klasē :D Fokusējies uz citiem :) galvenais tikai nesalīdzini pārējos ar viņu :-/
15.06.2011 15:12 |

Reitings 2494
man līdzīgi ir ar vienu ex. Pati aizgāju, jo mūs šķīra attālums un valodas barjera, ko nespēju izturēt ... viņš bija traks pēc manis ... bet tagad reizi nedēļā/divās iedomājos, kā būtu, ja mēs būtu kopā ... un man tik traki gribās viņu satikt ... Laikam jau - tas, ka nevari dabūt, bet gribās.. kad varēju - nevajadzēja.. (s) (e)
15.06.2011 15:12 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Man šķiet, ka esi viņu pārāk idealizējusi - būtu Tev iespēja padzīvot ar viņu kopā, iepazīt viņa sliktās īpašības, tad varbūt apmātība pārietu. Man arī kādreiz patika viens džeks , vēl pamatskolā, bet pa īstam kopā nebijām, tikai tāda romantika, padejošana skolas disenēs utt., bet man jau šķita, ka viņš ir pats labākais. Tagad saprotu, ka ne ar ko labāks par citiem, iedzer, ir diezgan rupjš. Katram atklājas sliktās īpašības.
15.06.2011 15:42 |

Reitings 17
Ai, Mežāze, tur tā lieta. Es zinu viņa sliktās īpašības, viņš NAV ideāls. Bet man vienalga viņu VAJAG. It kā esmu diezgan saprātīga citos jautājumos, bet šajā - reizēm liekas, ka kamielis pa galvu iespēris. |-)
15.06.2011 15:54 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Man tā ir ar klasesbiedru no pamatskolas..arī viņam tāpat, taču katram ir sava dzīve. Šobrīd esam abi brīvi, bet man kko negribas to visu skaisto draudzības padarīšanu sabojāt ar attiecībām. Ar viņu ir forši parunāt, izsmieties, bail, ka tas viss pazudīs. :D (es zinu, ka tas ir stulbi, bet tā jau nebūšu es, ja neatradīšu kādu problēmu. :D )
15.06.2011 16:51 |

Reitings 97
Zini, man bija tas pats. Pirmo reizi ieraudzīju - jauna biju, tikai 15 gadi..un iemīlējos no pirmā acu skatiena :) Bijām kādu laiku kopā, bet tik jauna biju, ka viss juka un bruka tur, nekas nesanāca.
Jau nu kādi 7 gadi pagājuši bija, bet joprojām domāju par viņu. Ieraugot viņu kājas ļima tā, ka nespēju pastaigāt, un par taureņiem vēderā nerunāsim. Atceros, ka vel pēc satikšanās trīcēja visas iekšas kādu stundu :)
Tad nu nospraudu sev mērķi - atzīties viņam un skatīties, kas notiek. Tagad esam kopā, un kad atceros to dienu, kad notika mūsu "liktenīgā" tikšanās... ai, nespēju iedomāties skaistāku brīdi :-P
15.06.2011 17:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits