Mani interesē kojas Rīgā. Lūdzu atsauksmes par kādām smukām, labām kojām! Par kurām esat dzirdējušas labas atsauksmes un par kurām - ne tik ļoti labas?
so.so,taisnība-arī tām kojām nav ne vainas (esmu tur padzīvojusi),bet nesaista tas,ka dušas pagrabstāvā un jāiet visām kopā dušoties kā nūdistu pludmalē,vismaz tas nav priekš manis :-)
girl.,kad es tur dzīvoju-tur aizkariņu katrai kabīnītei priekšā nebija! :-| Tāpēc arī saku-nūdistu pludmale!
Turības kojas ir tālu no centra,parasti tur brauc šurp-turp ar vilcienu,bet gan jau cits transports arī ir!
Melessii,jā,man tas nav pieņemami :-)
Manā laikā tur tiešām nebija dušām aizkariņi un arī draudzene stāstīja,ka bijusi tur dušā,viena meiča no 1.kursa uz viņu tā skatījusies,tā kā džeku būtu ieraudzījusi :-D
Es arī tajās Rēznas ielas kojās reiz dzīvoju, kad tur nebija dušās aizkariņu, nu un neko - man tāpat tās kojas likās ok un no tā ka manu pliko dupsi ieraudzīja kāda cita meitene nekautrējos:D
Esmu dzīvojusi gan tad, kad nav, gan tad, kad ir aizkariņi, un nekas traks ar mani vēl nav noticis. Nejūtu šobrīd, ka man būtu kāda morāla trauma vai kas tāds. :-P Laikam par daudz citas lietas nospiež galvu, nespēju par savu kailumu tik ļoti uztraukties. :-)
Melessii, nezinu fitnesa klubā jau neviens nepazīst Tevi, dušās noejot tak vari satikt kādu no kursa vai pazīstamu, kkā neērti un tad man visu laiku būtu priekšā tas skats :-D
Es esmu dzīvojusi RTU kojās Ezermalas ielā. Nezinu cik tur tagad maksā, jo 2 gadus tur nedzīvoju. Bet tā bija ok. Istabas stāvoklis atkarīgs no paša, dušas tad izremontēja, tās pa stāvu ir divas (katrā 3 duškabīnes, bet ja tu ieslēdzies, neviens netiek). Istabas lielas bija. Un ezer blakus, uz centru autobuss iet.