veinkārši egoiste

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011

nezinu ko lai daru un kā lai izskaidroju mammai,lai viņa saprastu.man ir trīs darbi un šobrīd rit sesija,pats trakākais eksis vel priekšā,visu laiku esmu pa skolu vai darbu,kad esmu mājās man ir vai nu jāpieskata māsa,jo mamma brauc pie sava čaļa vai arī es mācos eksim un viņa ieveļas ar savām druškām mājās.saka,ka es esmu pati vainīga,ka man ir trīs darbi,bet tie visi tādēļ man ir,ka man ir jāmaksā par skolu.un ka viņai esot viena dzīve kuru viņa grib nodzīvot.nezinu kā lai viņai ko izskaidro lai viņa mani saprastu.iet viena dzīvot nevaru vienkārši to atļauties.

14.06.2011 19:17 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
marguerite, es atkal neņemtu un neņēmu kredītu studijām, labāk strādāju, nekā iedzīvojos parādos.
14.06.2011 19:58 |

Reitings 744
Reģ: 29.01.2009
marguerita-teicu VECĀKI, jo mazliet vispārināju,atvainojos,ja kaut kas nepatika.
Bet super, ka viņa spēj. Viņa jau kārto savu dzīvi,kādēļ viņai tiek uzkrauta māsa?es saprastu,ja māte pati būtu pārslogota,bet ne jau šādi. Un kādēļ ņemt kredītu,ja tiec galā. Kā arī,nu nav Tev 100% garantijas,ka pēc tam Tev tas darbs būs.
14.06.2011 20:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits