Sveikas!
Uzreiz teiksu,ka ieprieks citas ar raxtot slikto,ka ir labie un skaistie brizi,bet ka visiem sanak pleesties nu tad taa...
Vakar sastridejamies par to,ka man tetim dz.d,jabrauc ciemos...Sis dusmas man saka-Nu brauc! Katras brivdienas braucam pie vina vecakiem(agrak vinam bija sliktas attiecibas,pateicoties man,viss nokartojies un saprotu,ka grib pavadit ar gjimeni),bet ir ari mani vecaki,kurus reti redzu! Es vinam saku,varetu braukt sovakar un padzivoties laukos pie uudenjiem,pasvinet-sis saka,oj es busu velu majas,gribu uz juuru-Ok,es ari,bet manam tetim paliek 62,nav vairs jaunais un es vinu loti milu,tapec vina dz.d man ir svarigaka saja bridi par juuru.Runa iet par to,ka kad jabrauc pie vina gjimenes,man jabut gatavai jebkura bridi un nedodies pateikt-es negribu vai kaa!Tad es necienot vina gjimeni utt...Bet kad mums bija gruti laiki,ledusskapi skraidija zurkas,tad mana gjimene loti palidzeja no savas trucibas,jo vinam nebija nekadu attiecibu ar gjimeni,dzivoja pie mums,tagad kad dzive kartiba viss pasam,tad solitie vardi palidzet,braukt ciemos ir piemirsusies...Ta butu pirma lieta.
Otra-protams,vakara ejam gulet,es jau biju aizmigusi,jutu,ka sis saak mani vilkt klaat,chubinaties gar mani,domaju-nee,man apnikusi ta izligsana ar seksu,gribas izrunaties,izlikos,ka gulu,vins mani panema un aizstuma atpakal uz otru gultas galu,saprazdams,ka nekas nesanaks. No rita vnk aizbrauca uz darbu.Tad kapec vispar lidi klat! Varbut esmu stulba,bet jutos pazemota,tada sajuta,ka sekss ir lieta,kuru var darit kad grib,bet izrunaties,atvainoties to-nee!
Vai Jums ir bijis taa un ka esat reagjejusas?Es vakar jau pateicu,ka man gribas runat,nevis risinat problemas caur gultu...Runat negrib,bet seksu gan...