Man 5 Ls šķiet ļooti daudz, ja jātaisa vakariņas, + šitādā karstā laikā tiešām neko ceptu vai vārītu negribas! Es noteikti sataisītu kādus salātiņus, vai nopirktu dzeramo jogurtu! :)
aukstā zupa šajā laikā ir super, es pirms 2 dienām uztaisīju un abi ar draugu pieēdāmies baigi forši :)
šovakar man makaroni ar malto gaļu un tomātu mērci. (l)
gluži manas domas, jo arī es vakariņās plānoju taisīt biešu auksto zupu.
manuprāt, vajadzētu sanākt ar 5ls. :D
kā arī iesaku pirkt marinētās bietes burciņā, jo tad sanāk garšīgāka aukstā zupa, tada pikantāka. :)
Aukstā zupa gardi, taču rēķinies, ka 1 burciņa maksā ~0,80Ls gurķi 1,20Ls/kg, olas ~0,70Ls/6gb, kefīrs lēts 2% 0,60Ls, loki bunte 0,50Ls, dilles 0,50Ls. Un citi liek skābenes, gaļu viss gaumes jaut.
Man vakariņās būs sirds gulašs ar svaigiem salātiem :-)
Gurri, kur Tev tik dārgas cenas? :-D Olas taču par 12 es maksāju nepilnus 70 santīmus, kur nu vēl par 6, Kilograms gurķu arī nav nepieciešams priekš aukstās zupas, tik daudz diļļu arī nē.
Bez dillēm, domāju, var iztikt, vismaz man negaršo. Bet lociņus Superneto parasti var nopirkt sveramos, un Rimi hipermārketos arī var nopirkt sveramos. :-) Var nopirkt kefīru Elpa Rimi - vispār vājpiena 0,5 %, ļoti garšīgs un lēts - litrā 49 santīmi.
Var arī parasto nopirkt, bet tajos maisiņos, nevis pakās, arī sanāk lētāk.
Par 5 lati nopirkt visu aukstajai zupai, domāju, ir ļoooti vienkārši, taču nav tik traki šai pasaulē vēl. :-D
Es kāreiz ēdu auksto zupu , bet man viņa ir tāds easy variants , un man tāda arī visvislabāk garšo .. Ar ūdeni,svaigiem gurķīšiem, bietēm no burciņas, salātlapām un lociņiem no dārza..klāt saldskābā maize uuun krējums / sāls un satrpcitu bez kefīra ir pat tāds vieglāks/diētisks ,nu nez man vairāk garšo .. + te u točna neiztērēsi 5 ls ..labi, ja 2 ls - 2,50 :D
bet par 5 ls es hmm uztaisōtu piccu ar ananasiem/vistiņu vai lazanju. (l)
Es arī uztaisītu ar ūdeni, mājās mamma vienmēr taisa tikai ar ūdeni, jo citādi negaršo. :-D Bet man te kojās ūdens ir tāds, kāds viņš ir - pat vārītam sitas cauri hlora garša.
Ar veikala negāzēto nevārītu taču netaisīs, vai ne? :-D