šausmīgās sievietīšu problēmiņas - pašvērtējumiņš:)

Reitings 49
Reģ: 28.05.2011

Sveiki, sveikas

piedodiet, ja sanāks gari, bet īsi droši vien nesanāks :-D

šovasar (jau kārtējo reizi) esmu apņēmusies savest sevi kārtībā. un nu galvenā doma un atziņa, kas man pēdējā laikā ir iepatikusies ir - iemīlēt sevi tādu, kāda esi. pēc tās arī gribētos vadīties. nu respektīvi, nevis skatīties uz citām meitenēm un skaust, bet priecāties par to, kas MAN ir. izskatā nevis gruzīties par to, kā man nav, bet to, kas man ir, izveidot visaugstākajā līmenī un lepoties . :-)

esot mājās jau viegli runāt, staigāt apkārt šortiņos, skatīties spogulī un smaidīt, bet iziet cilvēkos jau ir cita lieta. piemēram, man ir ādas tonis, kurš nosauļojas ļoti minimāli, nedaudz jau tas brūnumiņš ir, bet kājas vienmēr bālas. it kā skatos spogulī mājās un WOW, priekš manis tik brūnas rokas, bet izej uz ielas un skaties - pretī nāk meitene, kurai viss ķermenis kā šokolāde, īsi šortiņi, nu jā, seksīgi, un tajos brīžos atkal sāc salīdzināt un domāt virzienā - es nu gan esmu neglītene un puišiem vasarā patīk taču tās brūnās. loģiski ka uz tādu meiteni atskatīsies biežāk nekā uz mani, jo nu koši sarkanā kleitā un 15cm augstpapēdenēs arī vēl drosmes uz ielas iziet nav (kas piesaistītu uzmanību vairāk nekā ādas tonis)

vēl viena drausmīga salīdzināšana ir mana ( nu jau uz vasaru bijusī) kursabiedrene. būtībā viņa pēc rakstura ir tāda, kāda es vienmēr esmu vēlējusies būt - atvērta, draudzīga, flirtējoša, ļoti ļoti pašpārliecināta. man dažreiz mute paliek vaļā skatoties kā viņa acis nepamirkšķinot flirtē ar pasniedzējiem, ne jau vulgāri, bet tā .. nu piemīlīgi :-D es pēc rakstura esmu diezgan intraverta, es gribētu tā, bet nespēju atbrīvoties un ļaut vaļu savai sievišķībai, flirtēt ar pieaugušiem (veciem) vīriešiem. kaut kāda bremze iekšā. un dažreiz aizdomājies, ka varbūt esi neriktīga :%27-( ka dzīvē ar savu intravertumu neko daudz nesaniegsi. dažreiz to meiteni tik ļooti apskaužu, jo viņa spēj pastāvēt par savu viedokli un ir tiešām personība

vismaz izkratīju sirdi :-D lūdzu pastāstiet man kā jūs cīnāties ar salīdzināšanu un iekšējo kritiķi galvā, un visu pārējo, kas traucē izbaudīt dzīvi un iemīlēt sevi KĀDA ESI...

paldies (l) :-P

07.06.2011 17:07 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
ja jums būtu nopietnas izskata problēmas, piemēram, kuras varētu mainīt tikai plastiskās operācijas vai vēl labāk - nekas - tas nebūtu nekāds mierinājums""
Bet tev taču nav tik briesmīgas problēmas! Tad priecājies vismaz par to, ja tas palīdz.
Tev laikam vienkārši vajag kādu, kurš regulāri flirtētu un bārstītu komplimentus!
07.06.2011 18:28 |

Reitings 1720
ja jums būtu nopietnas izskata problēmas, piemēram, kuras varētu mainīt tikai plastiskās operācijas vai vēl labāk - nekas - tas nebūtu nekāds mierinājums""
Bet tev taču nav tik briesmīgas problēmas! Tad priecājies vismaz par to, ja tas palīdz.
Tev laikam vienkārši vajag kādu, kurš regulāri flirtētu un bārstītu komplimentus!

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man bija šķībi zobi, par kuriem mani visu bērnību, skolas gadus apvainoja, jo tie arī ietekmē uzreiz sejas izskatu, es dēļ tā sāku strādāt lai nopelnītu, un pirmais ko izdarīju kad nostrādāju 3 mēnešus, aizgāju paņemt kredītu un izmainīju savu problēmu. ;-)
Un ja man būtu šķībs, resns deguns es ietu uz plastisko ķirurģiju un mainītu situāciju.
Diez vai kāds tevī noraugās ar riebumju un šausmām, ja vien neesi reti atbaidoša, ka ieraugot jāsalecas un kājas tik pelnu zilganbaltas kā izskalota līķa krāsa, kas pretīmnākošajiem iesitas acīs un apžilbina...

Reitings 176
Reģ: 09.01.2010
Manuprāt, tu esi standartu perfekcioniste - garas, brūnas kājas utt parametri, kas tev vrb nav, bet kuri sabiedrībai ir pieņemti kā tāds skaistuma etalons, kas tev ir izskalojuši smadzenes.

Vienīgais, ko vari sākt ir reāli domāt, ja jau tu tik tiešām nevari dabūt nekādā veidā kaut vai to pašu brūnumu, izmet to PILNĪGI laukā no galvas, sāc šajā brīdī un nepadodies nevienu dienu, aizvieto nelāgās domas ar domām, kas tev patīk sevī un mēģini maximāli to uzlabot, dari to ko spēj no visas sirds.
07.06.2011 18:39 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Jus visas esat forsas un miilas man, un taadeel lietas, kas uztrauc juus, uztrauc ari mani.
07.06.2011 18:48 |

Reitings 2170
Pašapziņa ir tā lieta, ko es tagad mācos. Un zinu, ka progress ir.
Mana problēma ir tā, ka ar prātu jau es saprotu, ka esmu gudra, izskatīga, forša utt. Bet reizēm tas prāts nesaslēdzas ar izjūtām. "Tur iekšā" nav un viss.
Kāds gudrs cilvēks man teica, ka problēma ir manā perfekcionismā. Es sevi gribu perfektu un nepieņemu to, kas ir labs, jo dzenos tikai pēc vēl labāka. No vienas puses tas attīsta, no otras - bremzē. Tāpēc tagad mācos sadzīvot ar lietām, kas nav perfektas un apzināties to, ka es esmu tieši tāda, kādai man jābūt.
07.06.2011 18:54 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
Man - tu taads riktiigs sieviesh foruma uzraugs :D 8-)
07.06.2011 18:55 |

Reitings 744
Magdalēna-pēc Tevis aprakstītā, man arī sāk šķist,ka man piemīt kaut kāds sasodīts perfekcionisms,bet tieši pret sevi,pret citiem nē. Man tiešām šķiet, ka man taču būtu jābūt ideālai,un tikai tad es kādam patikšu, tādēļ visu laiku cenšos visu izdarīt tikai un vienīgi maksimāli, ja kaut kas tā nesanāk-nosodu sevi, un tieši tāpat ir ar izskatu.
07.06.2011 19:06 |

Reitings 176
Reģ: 09.01.2010
Magdalēn, man agrāk un nedaudz tgd ir problēmas arī ar to perfekcionismu, biju maza muļķe, un domāju, ka spēšu būt lieliska visu acīs un visu izdarīšu bez kļūdām, bet dzīve mīl līdzsvaru un problēmas un klapatas vnm pastāvēs tāpat kā pastāv laime un prieks, redzot, ka vienalga pieļauju kļūdas un neesmu lieliska, nepatīku visiem, nospiežu savu viedokli, kļuvu galīgi nelaimīga un laiks bija vienīgais, kas spēja man likt paskatīties uz situāciju ar normālāku skatījumu, tgd jau iet labāk, protams ar saviem kritumiem.
07.06.2011 19:07 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Man, ko Tava sieva saka par to, ka Tev foruma meitenes ir mīļas?
07.06.2011 19:17 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Fiducia, vina man paarmet:"Tu saraksties ar citaam!" Bet jus mani vienkarsi ka magnets visas pievelkat.
Magdalena - nu skaidrs, ka neviens nav ideals.
08.06.2011 09:31 |

Reitings 226
Reģ: 19.05.2011
Nu manos kompleksos ietilpst : īss augums 1,71cm, tumšs ādas tonis, tumši mati, un uztrennētas kājas- kāpēc rakstīju kompleksos?- jo pam pašai šīs nianses sevī nepatīk, bet lai cik paradoksāli šīs ir lietas par kurām saņemu visvairāk komplimentu.
es vēlētos būt bāla, blonda, zilacaina, ar sievišķīgu augumu. Bet esmu tāda kāda esmu, un cenšos ar to sadzīvot! Jā krūtis man ir tikai 80b bet nu un, neviens nav sūdzējies.
Skaistums, galīgi nav saistīts ar ārējo, jo pat apģērbjoties parandžā, sieviete spēj būt skaista, iekārojama un likt vīrietim darīt visu viņas dēļ.
08.06.2011 11:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)