Sveiki, sveikas
piedodiet, ja sanāks gari, bet īsi droši vien nesanāks :-D
šovasar (jau kārtējo reizi) esmu apņēmusies savest sevi kārtībā. un nu galvenā doma un atziņa, kas man pēdējā laikā ir iepatikusies ir - iemīlēt sevi tādu, kāda esi. pēc tās arī gribētos vadīties. nu respektīvi, nevis skatīties uz citām meitenēm un skaust, bet priecāties par to, kas MAN ir. izskatā nevis gruzīties par to, kā man nav, bet to, kas man ir, izveidot visaugstākajā līmenī un lepoties . :-)
esot mājās jau viegli runāt, staigāt apkārt šortiņos, skatīties spogulī un smaidīt, bet iziet cilvēkos jau ir cita lieta. piemēram, man ir ādas tonis, kurš nosauļojas ļoti minimāli, nedaudz jau tas brūnumiņš ir, bet kājas vienmēr bālas. it kā skatos spogulī mājās un WOW, priekš manis tik brūnas rokas, bet izej uz ielas un skaties - pretī nāk meitene, kurai viss ķermenis kā šokolāde, īsi šortiņi, nu jā, seksīgi, un tajos brīžos atkal sāc salīdzināt un domāt virzienā - es nu gan esmu neglītene un puišiem vasarā patīk taču tās brūnās. loģiski ka uz tādu meiteni atskatīsies biežāk nekā uz mani, jo nu koši sarkanā kleitā un 15cm augstpapēdenēs arī vēl drosmes uz ielas iziet nav (kas piesaistītu uzmanību vairāk nekā ādas tonis)
vēl viena drausmīga salīdzināšana ir mana ( nu jau uz vasaru bijusī) kursabiedrene. būtībā viņa pēc rakstura ir tāda, kāda es vienmēr esmu vēlējusies būt - atvērta, draudzīga, flirtējoša, ļoti ļoti pašpārliecināta. man dažreiz mute paliek vaļā skatoties kā viņa acis nepamirkšķinot flirtē ar pasniedzējiem, ne jau vulgāri, bet tā .. nu piemīlīgi :-D es pēc rakstura esmu diezgan intraverta, es gribētu tā, bet nespēju atbrīvoties un ļaut vaļu savai sievišķībai, flirtēt ar pieaugušiem (veciem) vīriešiem. kaut kāda bremze iekšā. un dažreiz aizdomājies, ka varbūt esi neriktīga :%27-( ka dzīvē ar savu intravertumu neko daudz nesaniegsi. dažreiz to meiteni tik ļooti apskaužu, jo viņa spēj pastāvēt par savu viedokli un ir tiešām personība
vismaz izkratīju sirdi :-D lūdzu pastāstiet man kā jūs cīnāties ar salīdzināšanu un iekšējo kritiķi galvā, un visu pārējo, kas traucē izbaudīt dzīvi un iemīlēt sevi KĀDA ESI...
paldies (l) :-P