varbūt kāda ir tik attapīga un var man, nejēgai, paskaidrot, kā dabūt vaļā logus, kuriem ir dubultais stikls (tipa vecie koka logi), lai iztīrītu tos no iekšpuses?
ja ir skrūves, tad ir jāskrūvē, nevis jāceļ laukā (ja vien tie nav pavisam veci, vēsturiski logi, kuriem nav saskrūvēšanas elementu)! Ja atskrūvēji visas skrūves, bet vaļā nenāk, tad visticamāk no ilgas stāvēšanas ir salipuši kopā - vajag pa šķirbām pamēģināt ar kaut ko nedaudz palauzt vaļā! :)
P.S. Neredzot pašus logus jau neko precīzu ieteikt nevar, jo logi ir ļooooti dažādi! :D
Leldy - ja sabildētu logu un pasviestu mums foto, varbūt varētu ko ieteikt vairāk! :D :D
(P.S. Un rokturi man vecajiem koka logiem nebija jāskrūvē nost! :D)
ai, lai paliek pagaidām kā ir! :-D
es te vnk esmu jaunā dzīvesvietā un vienā istabā ir vecais logs, tad nu es čakla būdama gribēju lai tas spīd un laistās! bet tā kā man te ir haoss, tad fočiku es pat nemeklēšu!
jāpaaicina ciemos kāds gudrs! :-P
cik atceros tad tās skrūves 1 ir augšējā malā, 2 sānā un 1 apakšā, tās skrūves atskrūvējot, iznāk ārā un, ja tad logs nedalās uz pusēm nedaudz jāpalēš uz pusēm ;-) un nē, rokturis nav jāskrūvē nost :-D