Neesmu apmierināta. Man patīk kā teica viens deputāts - ar ko Bērziņš ir nopelnījis būt par prezidentu? Kādi ir viņa labie darbi? Vai ar to, ka viņam ir valstī lielākā pensija un daudz naudas?
Nemaz pārsteigta nejūtos.
Neņemos vēl spriest, vai esmu apmierināta, jo neko par viņu nezinu! Zinu, ka ziņās stāstītajam nevar pilnībā ticēt, tāpēc spriedīšu par viņu pēc darbiem.
Es negribēju , lai viņu ievēl :-/
Nepatīk man viņš, un vēl paklausoties, ko apkārt par viņu runāt, bail paliek, kas ar mūsu zemīti būs.
Bet es jau zināju, ka tā būs, jo Zatlers nostājās pret Saeimu. :-/
Magdalēna, kādi tad bija Zatlera labie darbi, kad ievēlēja? Ko tauta par viņu zināja? Par aploksnēm tikai. Un ievēlēja, nečīkstēja. Un kādus Zatlera labos darbus Tu būtu nosaukusi kaut vai pirms mēneša?
Esmu diezgan sarūgtināta... Kaut ko tādu es nebiju gaidījusi. Biju pārliecināta, ka būs šim pasākumam 2.ais piegājiens..
Gribētos zināt, kāda bija šo 3 balsu patiesā cena? Kā arī - kā Urbanovičs komentēs šo visu, jo ir skiadrs, ka tieši SC balsis bija izšķirošās.
Nu ko - apsveicu ar kārtējo murmuli, kurš diez vai būs spējīgs spīdoši reprezentēt mūsu valsti! :(