Izkratīt sirsniņu

Reitings 17
Reģ: 28.03.2011

Sveikas, dāmas!

Tātad, lieta tāda, ka man ir attiecības ar puisi vairāk kā pusotru gadu. Protams, ir bijušas visādas klapatas, bet mūsu attiecības bija tiešām jaukas. Bez scēnām, puisis gādīgs, mīļš. Viņš man jau no paša sākuma teica, ka ir kā atvērta grāmata- ko domās, to teiks. Arī, ja ir iepatikusies cita meitene utt. Runājām arī par krāpšanu un te viņš teica, ka nepieņem krāpšanu nekādā gadījumā, jo, jau jau mīl, tad nav vajadzības krāpt.

Bet par ko īsti ir stāsts. Vakar vakarā kāds velns mani dīdija ieiet viņa draugos, paskatīties vēstules. Nu ok, tā fiksi ieskrienu un dabūju vienkārši belzienu pa pieri. Atklājās, ka viņš ir mani krāpis. Viņš mācās citā pilsetā, tur arī tas noticis. Uz otru meiteni man vispār nav nekāda naida, jo izskatās, ka arī viņu viņš ir čakarējis un pamatīgi sāpinājis. Un tas viss ir noticis tajā laikā, kad man bija diezgan nopietnas problēmas ar veselību un arī ģimenē bija problēmas - tieši tad, kad visvairāk vajadzēja viņa atbalstu...

Vispār biju pārsteigta, ka man vispār nenāk raudiens. Vienkārši sirds visu laiku dauzās nenormāli.

Tagad viņam vēl neko neteicu, ar mokām izliekos, ka viss kā parasti - gribu sagaidīt, kad viņš atbrauks mājās, lai sejā pateiktu visu, ko tagad par viņu domāju.

Kā viņš šo laiku varēja mierīgi man skatīties acīs un teikt, ka mīl mani?!

Es atzīšos - kādreiz arī man ir ieskrējusi prātā doma par nelielu neuzticību, bet ne vairāk kā skūpstiem. Vienmēr uzreiz šo domu izmetu no galvas, jo nespētu otram nodarīt tādas sāpes..

Ko es galu galā gribētu no jums - kā tikt galā ar to sajūtu, kad vienkārši jūtos, kā pēdējā muļķe? Kā maza, naiva meitenīte, kas ticēja, ka mīl,ciena un ir uzticīgs? :( Vienkārši jūtos zemāka par zāli..

01.06.2011 14:21 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Pasūti uz viņa māju teiksim 10 ģimenes picas ar tām jūras veltēm :-D
01.06.2011 20:31 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Tā!
Tev nekad nebūs tāda situācija kā kādam citam, varbūt līdzīga bet ar tūkstoš citiem iemesliem.
01.06.2011 21:00 |

Reitings 345
Turpinajums..
Kapēc lai viņš neteiktu, ka Tevi mīl arī pēc šī gadijuma, varbūt pat stiprāk.
Tev vajag zināt iemeslus, bet nebūtu smuki arī teikt, ka esi ierakusies viņa "pasaulē" un tagad uzzinājusi ,lietas,kuras viņš nav tev pateicis.
Padomā par to, ka ir iemesls tātad, kapēc viņš neko neteica.
Un kapēc jāskrien pa priekšu vilcienam?
Tu nevari tā vnk klupt viršū, kapēc tā, kapēc šitā. Vajag lēnā garā šo tēmu apspriest, paskaidrot, kapēc iegāji viņa draugos un okšķerējies.
01.06.2011 21:03 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Vispaar trakums! kas te notiek pasaulee..vienas vienigas krapsanas (t) jau kuraa diskusija pedeejaa laikaa, par to , ka uzzin , ka tiek kraapta (t) cilveekiem laikam nekas vairs nav sveets, diemzeel
01.06.2011 21:04 |

Reitings 345
Bet lai kā- Arī es nespētu iedomāties, ka vel ļautu kādreiz savam vīrietim pieskarties, un patiesībā, lai viņš iet ieskrieties ar saviem attaisnojumiem.
01.06.2011 21:04 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Vizara- wtf?

Pilniigs stulbums.. varbuut veel tgd meiteni pataisi par vainiigu un pasaki,ka vinjai viss jaapiedod un jaatlauj vinjam jaaties apkaart?
01.06.2011 21:05 |

Reitings 947
Reģ: 17.12.2009
tās vēstules nevarēji pārprast? no sērijas "pati izdomāju,pati apvainojos?"
drošvien,ka nē,be tja nu tomēr.. sievietem ir tāda vājība.
01.06.2011 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits