izmēram IR nozīme? (pa sieviešu līniju)

Reitings 447
Reģ: 25.06.2009

Ietkmējos no iepriekšējās diskusijas,kā smejamies par mazajiem cincīšiem utt. :D

Bet kā ir ar vīriešiem un krūtīm?!

Domājat,ka vīriešiem nav tā,ka,piemēram,sievietēm ar polsterētajiem krūšturiem viss izskatās brīnum jauki,bet novelkot krūšturi nost- tu tū!! 8-) Mazi pupīši.. :D

Vispār ko jūsuprāt vīrieši saka par mazo krūšu īpašniecēm,ir vai nav ņemamas?! :D

29.05.2011 02:16 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
man ar B izmērs, bet neteiktu, ka man viņas ir maziņas (laikam jau liels B, jo tos spilventiņus parasti ņemu ārā, savādāk man tur B formā nekas neturas iekšā :D ) - man ir tāda problēma - man ir S izmērs, bet bieži vien man krūtis izspiež pogas un vēderā apģērbs nokarājas kā maiss... un ko tad lai dara ... ar savu B nevaru normālas drēbes bieži nopirkt...

Man pašai savas krūtis patīk - un šķiet, ka draugs ar tīri apmierināts ar viņām. Bet gribu šmaugāku vidukli - tad būtu supaaaa
10.06.2011 18:34 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Protams, ka izmēram ir nozīme. Diezgan ievērojama. ;-)
10.06.2011 18:36 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
man ir samērā mazas, bet man patīk. nekas nav nošļucis vai nokarājies, ārā arī nekrīt. katrā ziņā problēmu nav un arī nesaskatu. varu gulēt kā gribu,kā varu, nekas nespiež vai netraucē.
domāju, ka mans vīrietis nebūtu pret lielākajām, bet nu ja viņam tikai krūtis (pupi) būtu svarīgākas par mani, tad diez vai būtu mēs kopā.
ir vīrieši, kas teikuši, ka mana lieluma krūtis ir skaistas.
lielākas krūtis uzskatu par pupiem un man šis vārds jau vien nepatīk ;-)
10.06.2011 19:02 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
She's a lady, es par tiem Lindex krūšturiem vienmēr šausminos, kā arī tirgū esmu atradusi pāris labas vietas, kur var dabūt riktīgi smukus krūšturus, tomēr pāris tur ir viscaur polsteris uz C bļodiņu, bet domātas mazām, ļoti mazām AA! :D

Bet, zaķēn, tas ir kā kuram vīrietim. Citam patiks milzīgas, citam vidējas u citam mazas. Man piemēram mazas šķiet seksīgas, jo, kad tikko sāku tikties ar draugu man bija ļooti maziņš A izmērs un draugs priecājās arī par tādām, bet tagad esmu tikusi jau līdz C, jo kā sāku nodarboties ar seksu, tā sāka uzaugt, nesaprotu nedaudz, bet nu es priecājos un draugs divtik, tā kā.. Ja satiksi normālu veci, tad patiksi viņam pat maisā būdama! :) Neuztraucies :)
10.06.2011 20:07 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
aizmirsu piebilst, ka man visseksīgākās liekas tieši A un B izmēra krutis! :)

Murr..murr.. , man arī ir tā problēma. Esmu smalka, bet blūzītēm, kur ir podziņas, es parasti šuju ciet, jo ir bijis, ka izsprāgst ārā :-/
10.06.2011 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits