Sveikas!
Tātad, uzreiz pie lietas- mana problēma ir tāda, ka neprotu izveidot attiecības. Vīriešu kārtas draugi ir daudz, bet nekas uz priekšu nevirzās.. vai nu ir tikai sekss, vai nekas. Esmu gudra, smuka, aktīva (nu es saku, lai nedomājat, ka esmu pumpaina mājās sēdētāja ;D) Bet man vienmēr ir bail.. bail, ka džeks uzskatīs, ka es viņam skrienu pakaļ, ka esmu viegli iegūstama utt. un vairs negribēs mani. Vienmēr, kad kāds puisis pievērš uzmanību, uzreiz nobīstos, ka viņam no manis seksu tikai vajag, un uzreiz ļoti minimāli pievēršu uzmanību.. Man vajag, lai viņš man skrien pakaļ, bet laikam jau loģiski, ka neskries tādam aukstam ledus klucim.
Tātad, mans jautājums jums- kā lai panāk, lai puisis tā nopietni ieķertos, bet lai nedomātu, ka esmu kkāda pakaļskrējēja utt... Nu vispār ļoti grūti noformulēt, bet ceru, ka saprotams :-D :-P
P.S. Kāda ir jūsu pieredze ar vīriešiem, kuriem nesen beigušās ilgstošas attiecības? Tādiem interesē tikai paspēlēšanās vai arī ir kaut kā iespējams dabūt viņus savos grožos? (l) Man jau šķiet, ka viņi tikai tādu izklaidi, vismaz kādu laiku, meklē sev..
Nu tātad, gribu, lai pastāstat, kā jūs panākat, ka vīrietis uz jums skatās kā uz nopietnām sievietēm, ar kurām varētu būt kopīga nākotne! :-)
Paldies jau iepriekš :-)