Sveikas,
es esmu Jums esmu ko noklusējusi. :S
Jūs mani atceraties iespējams pēc iepriekšējā ''nika'' HABANERA un es bieži vien rakstīju kaut ko par puisi un mani šet.
Atklāšu- mēs esam kopā kā agrāk atkal. Nenoliegšu , mums bija daudz strīdi utt. Bet tomēr mēs esam kopā. Tikai ir viens liels BET - es tur , kur strādāju vairs nēesmu. Aizgāju no darba. Viņš palika. Un tagad ir kāds mīnuss - attālums starp mums . Es dzīvoju Ogrē , viņš Jūrmalā. Mums grūti satikties tagad. Labi, vakar uz īsu brīdi viņu pirms darba satiku, bet tad man bija jādodās uz jauno darbu un viņam uz to pašu . Viņš man visu dienu rakstīja ,ka vēlās satikt mani pēc darba , bet man bija visādas atrunas par to ,ka vējains un auksts laiks ārā un ka ar riteni man būtu grūti pabraukt. Īsāks sakot mans ''ex kolēģis'' nav īpaši labā omā. Vēlās pēc iespējas biežāk tikties. Tagad kad esmu iekārtojusies jaunā darbā ,varēšu turpmāk ciemos braukt pie viņa , jo būs nauda. Bet pagaidām kā vienu mēnesi līdz jūlija sākumam pārciest es nezinu. Vēlos viņa ar viņa ģimeni iepazīties un rast ļoti labu pirmo iespaidu par sevi. (Pagaidām nevaru nekādīgi - vajag sakoties, bet tam savukārt vajag naudu, kuras nav.) Viņa mamma arī jau labu laiku lūdzās draugam ,kad mani atrādīs .Jo kopā mēs esam jau no februāra vidus un ir pagājis kāds laiciņš (turklāt mans rekords attiecībās) :)
Rezumē.. - stulbais fak**** LV dzelzceļš un vispār kopumā dārgais ceļš, jo dēļ tā var izjukt divu cilvēku attiecības, jo nevar bieži tikties. :/
Esmu reizēm dusmīga par to ,kādā valstī dzīvoju... marasms.