Parunājam par filmām ;)

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009

Pēdējā laikā esmu sākusi biežāk skatīties mājās filmas un doties uz kino. Un tas man šobrīd ir aktuāli, visu laiku čekoju jaunākās filmas un kino repertuārus.

Tad nu gribētu palasīt Jūs viedokli.

*Kam dod priekšroku - kino vai skatīšanos mājās?

*Kādas filmas visbiežāk skaties?

*Pēdējā labākā filma, ko es redzējusi?

Zinu, ka arī daudzas šeit ir aizrāvušās ar seriālu skatīšanos, ja ir kas sakām par to, tad droši :-D

25.05.2011 20:32 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
*Kino, majas pedejos gadus neskatos, nevaru ta apsesties un nokoncentreties uz 2 stundam :-) Tad tur ir jabut kaut kam baaaaigi aizraujosam, kas paker pirmajaas minuutees... Par seriaaliem neko nezinu, peedeejais, ko es tieshaam skatiijos bija Sex and The City, un tas bija tiiik sen. :-)

*Komeedijas, romantiskaas komeedijas, man negribas smagumus. Ja skatos, gribu atslegties.

*No shii gada - man likaas fifiiga ´The tourist`.
26.05.2011 02:39 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Labs vakars! (l) Shoden visas dienas garumaa kjeeru adrenaliinu un jutos kaa shausmenee :D Bijaam amerikaanju kalninjos,bija gruuti sanjemties uz dazhaam atrakcijaam,bet pieveicu savas bailes! (l)
Par teemu:dodu priekshroku skatiities filmas maajaas un paarsvaraa patiik skatiities vienatnee,lai varu iedziljinaaties filmaa.
*Visbiezhaak skatos komeedijas,draamas/romantisko jeb psihologjisko kino.Shausmenes nepatiik.
*Nebuus peedeejaa,bet peedeejaa laikaa skatiitaas filmas,kuras ljoti spilgti palikushas atminjaa ir Desert Flower un Grand Torino. Patika arii Salt un The tourist. No sen redzeetaam dievinu Billy Elliot un White oleander (l)
26.05.2011 02:53 |

Reitings 1592
tikko biju uz fast and furious 5. nu, BAIGĀ filma. varēju pārbaudīt savas sirds spējas. :D tā kā- ja prasās pirmklasīgs ekšons, tad dodieties uz šamējo filmiņu ;)
26.05.2011 03:20 |

Reitings 4718
signorina, Tu mani tā sakārdināji :-D es ceru, ka jau pirmdien ar draugu varēsim aiziet.
26.05.2011 12:49 |

Reitings 55
Reģ: 31.05.2010
* parasti skatos mājās,priekšroku arī dodu mājas kinozālei :-D
* komēdijas,šausmenes, parodijas, multenes un skatoties kāds garīgais un kompānija
* ūdeni ziloņiem,iesaku, nebiju gaidījusi kko vispār no tās filmas,6dien no rīta online noskatījos aiz neko nedarīšanas un iepatikās, no multenēm - rio :-D
26.05.2011 23:27 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
1. atkarībā no filmas un kompānijas. filmas, kurās ir daudz specefektu izvēlos skatīties kino, mājās tādas vieglās komēdijas vai arī nesaprotamos gabalus.
2. romantiskas komēdijas vai priholoģiskus kalambūrus un drāmas.
3. no jaunākām filmām ļoti patika Inception, bet tagad es pilnībā slīgstu HIMYM mānijā - tā gan nav filma, bet tomēr :D
27.05.2011 01:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits