mīļums

Reitings 553
Reģ: 29.01.2009

čau ;) meitenes man jums jautājums - cik daudz un bieži jums nepieciešams no draugiem mīļums, tā izrādīšana? vai arī jums nav problēmu, ja pāris dienas puisis pats pie jums nepienāks un nesaņurcīs, nesabučos? (l) es laikam esmu baigā uzmanības rijēja, jo bez tā vienkārši nevaru! :) varbūt ne visu laiku, īpaši sabiedrībā, bet nu ja jau aiziet dienās palieku neciešama :-D

te laikam daudz maina to vai dzīvo kopā vai nē, bet nu..tāpat!

25.05.2011 18:44 |

Reitings 248
Es arī esmu no tām meitenēm, kurām mīļums ir vajadzīgs ļoooti, lai justos labi. (s) Draugs diemžēl ir tāds, kuram mīļums tik lielās devās galīgi nav vajadzīgs. :-D Bet viņš zin, ka man tas ir ļoti svarīgi, tāpēc ir palicis mīļāks nekā iepriekš, bieži vien viņš saka – ka nekad iepriekš nav tik daudz mīļojies kā ar mani. (l) Tas priecē, lai gan man gribētos vēl biežāk.
Par to gulēšanu ar pagrieztu muguru – man ar pašā sākumā bijā tā nepatīkami, ka man pagriež muguru, bet tagad es saprotu, ka tas tak ir normāli, man ar tagad reizēm ir tā, ka ērtāk ir gulēt tieši tā. Tāpēc priecājos par tām reizēm kad aizmiegam viens pret otru cieši apskāvušies un nedusmojos par to, ka tā nav vienmēr. ;-)
25.05.2011 19:45 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Man vajag ljoti dzudz uzmaniibas. kad abi esam maajas, tad man patiik seedeet kleepii vai guleet uz pleca (l) un man vajag bucinjas ljoti biezi :-P (l) katraa zinjaa vairaak nekaa vinjam :-) vareetu cubinaaties un miiljoties ikpeec 5 minuuteem kaa saka :-D
25.05.2011 21:20 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
man ar patiik ja mani sanjurca , bet ne vienmer tada biju. nezinu shinis attiecibaas par tadu paliku --pats vinsh pie taa man vainojams :D bet uznak savi mellie - ka negribu lai mani vispar aiztiek, bet tas man atri pariet - notiek aptuveni 1x menesii (''laimiigajaas dienaas'') :D
25.05.2011 21:24 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
par guleshanu - mums katru nakti viens un tas pats. vinsh zina ka es nevaru iemight ja es nesu vinja apskavienaa. tapec katru nakti tagad gulju uz vinja (nu uz pleca taa ka vinsh ir izstiepis vienu roku) un lidzko es saaku iemigt es paarbiidos uz sava spilvena ,jo es zinu ka vinsh taa labaak gulj, un taa katru nakti :D
25.05.2011 21:28 |

Reitings 2925
man uzmanību dikti gribās,tāpat kā visām :-)
man laikam paveicies,jo man ir ļoti strādājošs vīrietis,bet par spīti tam,viņš atradīs laiku,lai izrādītu man uzmanību,un,kad to darīs,tad no sirds,jo man ne vienmēr sanāk viņa klātbūtne tik bieži kā gribētos, vismaz darba dienās ir mazāk,bet tas nekas..

es arī nevarētu,ja mani nesabučotu un nesamīļotu.
kad biju jaunāka,tad man patika tā bučošanās sabiedrībā,nu tas mani mulsina,man patīk,ja man apliek roku ap muguru vai apskauj,bet tā pieklājīgi.

man liekas,ka garastāvoklis sabojājās,ja atrodies kādā kompānijā,kur ir vairāki pārīši un kāds/-i ļoti mīļojas un čubinās un redzi,ka Tavs vīrietis nesamīļo tā,kā gribētos,tad sabojājas garastāvoklis..
25.05.2011 21:29 |

Reitings 2925
man vienkārši gribas dzīvot ar domu,ka Viņam esmu pati mīļākā un dārgākā, vienalga vai viņš ir blakām,vai nav, un neesot viņš pacenšas man to atgādināt :-)

es arī līdzīgi kā citas mēdzu iemigt apskāvienā un,tad pārvelties uz sāniņa,jo man tā grūti gulēt visu nakti :-D
25.05.2011 21:31 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Ja esmu kopā ar džeku, kurš mīļumu izrāda maz, tad es gribu daudz. Šis, par ko runāju, cilvēkos vispār nekādu uzmanību man nepievērsa.

Ja džeks ir dikti mīļoties gribošs pagadījies, tad man apnīk.

Laikam nekad nav labi :-D
25.05.2011 21:33 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
man ir otrādi..džekam vajag vairāk vajag, lai es izrādu mīļiumu, rūpes...
man tas gandrīz vispār nav vajadzīgs....esmu pati par sevi :-|
25.05.2011 21:36 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
katram jau to miiljumu vajag savaadaakaa daudzumaa, bet galvenais manupraat ir lai abiem saskan un ir labi (l) lai neviens nejuutas atstumts un negribets, vai tiesi otraadi nenogurst no paarlieku lielas miiljuma izraadiisanas ;-)
25.05.2011 21:57 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Tā kā mēs ar draugu kopā esam 3-4 dienas nedēļā, tad gadās, kad pietrūkst tas mīļums.
Bet, kad neesam līdzās viens otram, tad uzmundrina mīļie sms no rīta un pirms gulēt iešanas, zvans dienas vidū un sms pārējā dienas laikā.
Patīkami, kad taisot vakariņas, draugs apskauj no mugurpuses un noskūpsta uz vaiga vai kakla, bet negaidīti. Sabiedrībā esot nepatīk diez ko mīlināties, jo draugu kompānījā ir pāri, kuriem tās attiecības nav diez ko labas, un izrādot savu pieķeršanos mēs varam sāpināt citus. Ok, neskaitu tos apskāvienus,bet ne jau tos,ka bez maz vai kaklā karās viens otram, sadošanos rociņās un tā, bet to lielo mīlināšanos,skūpsti u.t.t. To labāk pataupam divvientulībai.
Mīlu aizmigt drauga apskāvienos, jo zinu,ka arī viņam tā patīk. Citreiz nav ērti gulēt uz viņa pleca visu nakti, jo ļoti noguļu sprandu, bet zinu, cik ļoti viņam patīk,ka esmu pieglaudusies tik cieši klāt.
Mīlu rīta bučas un tēju gultā. Tas tāds ikrīta rituāls, kad esam kopā. Citreiz es pasniedzu tēju , citreiz viņš. Atkarībā, kurš pirmais pieceļas.
Bet protams, ir savas ''īpašās dienas'', kad es nevaru izturēt, kad mani čubina. Kad eju pie PC un draugs sēž jau, viņš vnm rauj mani sev klēpī uzreiz, dažreiz tas tā besī. Kad esmu nikna, tad arī labāk neucināties ap mani, jo sadusmo vēl vairāk.
25.05.2011 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)