Mademoiselle
Viss sākās ar to, ka mums bija jāiet ciemos un kādam bija jāliek aploksnē nauda- tad viņa man saka, nu Anda dod 20ls dāvanai, es saku ka man nav(lieki teikt, ka viņa zin, ka man par skolu jāsakrāj pāri 400ls), un mamma ar viņai visu naudu katru mēnesi atdod... Tad es jau sadusmojos- tālāk braucām un viņa man prasa kko par darbu (es strādāju tajos saucamajos 100ls), es saku ka man līdz jūlija vidum tur skaitās, bet ka es jau pāris dienas pirms termiņa braucu draugam līdzi uz Holandi un nevarēšu aiziet uz to atrādīšanos, kas pēc viņiem ir- tad viņa man sāk braukt virsū, bez maz kā es tā varot neiet, jo man tās bezdarbnieka statuss var noderēt- jo pēc 6 mēnešiem es varbūt vel varēšot iet strādāt... Es vispār biju šokā- es viņai saku, ka es netaisos vairs tur iet strādāt- šī man sāk braukt virsū, ka es esot lepna, ka man laikam daudz naudas ir... Lieki teikt, ka es pa šo vasaru un simtslatniekiem kopā būšū samaksājusi par skolu pati 1000LS!un man nevajadzēs stresot tagad gadu kā samaksāt! Es no viņas vispār neko neprasu! Man pat mamma nedod visu tēva pensiju, kas man skaitās... Es jau tā neko neprasu... Es nopsihojos, jo netaisos strādāt pa 80ls, turklāt es neplānoju vairs ilgi šajā mājā dzīvot (nu labi vina jau to nezin), es tā sadusmojos, ka uzbļāvu viņai kādēļ tad es vispār gāju mācīties,ka varēju uzreiz par sētnieci strādāt iet , nevis mācīties (e) Un uz tiem sūda simtslatniekiem es gāju tikai tādēļ lai samaksātu par skolu! Viņa visu laiku izdomā man kkādus darbus- to pašu pagājušo vasar vina darīja... Mammai ar vina vislaik piespēlē kko- bet pati būdama grāmatvede-lietvede, kas savā jomā jau strāda desmitiem gadu, negrib sev atrast darbu ko darīt kaut vai no mājām, jo redz vina esot pa vecu... nu psc...vinai ir 59 gadi tik!!!