Paldies Tev, Ex! :)

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009

Lasot diskusijas, aizdomājos par to, ka man ar visiem ex ir ļoti labas attiecības. Nē, īstenībā izņemot manu pirmo vīrieti, kurš tikko vēl skolas salidojumā ar mani nerunāja, jo teju pirms 10 gadiem salauzu viņam sirdi :D

Bet runa ir par to, ka secināju, ka man ir par ko pateikt paldies katram.

A., kurš bija precējies, iemācīja man apvaldīt greizsirdības, netaisīt scēnas un nekad vairs nepīties ar precētiem vīriešiem ;-)

J., manas ilgākās attiecības, man deva ļoti daudz - no viņa iemācījos meklēt atbildes uz jautājumiem, strādāt ar sevi, tiekties uz pilnveidošanos, parādīja man, kā dzīvot savādāk. Pārņēmu zināmu devu viņa filosofijas. Pirmā kopdzīve, bildinājums, saderināšanās - paldies viņam par skaistiem mirkļiem.

Tagadējam draugam saku paldies par to, ka viņš mani izcēla no vājprātīgā stāvokļa pēc izšķiršanās, kad bija izsāpēts, bet nonstopā tikai tusēju, dzēru un pīpēju, viņš man sniedz tik daudz smieklu un jautru brīžu, saku paldies viņam par stipro plecu un drošības sajūtu, par to, ka lek man justies tik mīlētai un sievišķīgai (l)

Bet zinot sevi - par ko patiesībā paldies, zināšu tikai pēc tam, atskatoties uz to jau kā pagājušu.

Un kā ar Jums meitenes? Vai iekšēji sakat paldies saviem bijušajiem?

24.05.2011 17:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Sakura-to tu labi pateici!Es ari dzivojot kopa ar pirmo viru, nekad pat nepadomaju, cik labs vins bija!Man likas visam tadi viri ,kas tik labi izturas,loti mili utt
Tagad biezi atceros , nak atmina tikai tas labais.Noteikti tacu bija lietas,kas nepatika...!Neviens cilveks nav ideals,bet man patik ,ka tas negativais ir izgaisis! :-)
24.05.2011 20:05 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Mademoiselle , bet bija tak iemesls kāpec šķirāties. Tādos brīžos , kad uznāk skumjas par pagātnes skaisto laiku, es mēģinu atcerēties visu slikto kāpec aizgāju. Man palīdz mazliet. Kad vairs nesāpēs, tad varēs atcerēties labo.
24.05.2011 20:38 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es savam ex varu teikt paldies par to, ka varēju justies mīlēta, ļoti lutināta, apbērta ar ziediem un dāvanām; tā kā tagadējais draugs nav romantisks, tad vismaz vienreiz dzīvē esmu izjutusi īpašu attieksmi no vīrieša:) diemžēl kopā nepalikām, jo visādi citādi viņš bija tracinoši pareizs, arī greizsirdīgs, bet nu tā īpašā attieksme gan bija ok:)
24.05.2011 22:01 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Šī diskusija gan rauj sirdi ārā. Pirms dažām dienām dikti nesmuki izšķīros. Bet tieši šim vissvaigākajam Ex laikam pagaidām negribu ne par ko pateikties. Ja nu vienīgi - par iespēju iepazīt vīrieti pieklājīgā vecumā, kurš (starp mums, meitenēm, runājot) par sievieti gultā galīgi nedomā :-D
24.05.2011 22:09 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Dolcezza
Jā, protams, bija, bet tagad visu analizējot, saprotu, ka viņš bija jauns un par tādām lietā, kuras man jau tajā vecumā likās svarīgas un vēl joprojām ir, viņš vienkārši nedomāja, kaut arī 4 gadus vecāks.Un viss sliktais ir aizmirsies, palicis ir labais. :-)
24.05.2011 22:36 |

Reitings 503
Tas arī ir interesants fenomens, vismaz man - kad tikko izšķiros, atceros tikai labo, pēksņi aizmirsies viss sliktais un dominē tikai skaistās atmiņas. Savukārt, kad sāpe daudz maz izsāpēta, sāku atcerēties, ka kaut kas tomēr nebija labi un tad jau uzpeld atmiņā viss, kas besīja un tracināja, visi kašķi un negācijas.
25.05.2011 12:45 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
It kā nevēlējos komentēt neko par šo tēmu, bet Sakuras pēdējais komentārs tomēr mainīja manas domas, jo man ir pilnīgi pretēji - tikko izšķiros, tā redzu visu to slikto, bet pēc laika pat īsti vairs nevaru atcerēties šķiršanās iemeslu. :-D Un tas ir savā ziņā neforši, jo sanāk dzīvot ilūzijas, ka attiecības bija teju perfektas.. Bet, protams, ka nebija.

Bet vispār, no vīriešiem esmu mācījusies daudz. Manuprāt, daudz vairāk kā no draudzenēm, jo vīriešu domāšanas veids (analītika, loģika, sakarības) šķiet daudz tuvāks tam, kādam tam ir jābūt (sorry, meitenes :-D). Tādēļ arī vīriešu sabiedrība man ir tuvāka! :-)
25.05.2011 12:53 |

Reitings 503
Salome, interesanti, cik katrai tomēr dažādas ir sajūtas un domas. Pat nezinu, kurā gadījumā ir vieglāk :)
25.05.2011 12:57 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Ar mani ir interesanti!Neko sliktu par saviem ex pateikt nevaru,jo tā nav viņu vaina, bet, pateicoties saviem bijušajiem, esmu attiecībās uz puišiem ļoti izlaista! ;-) esmu ļoti pieradusi, ka man līdz pēdējam skraida pakaļ, izdabā manām kaprīzēm utt, tā iemesla dēļ es uz pusi varu apvainoties par katru sūdu, nekad pirmā nevaru uzrakstīt vai piezvanīt!Debīli bez gala tas ir, bet nu fakts!
Un tagad, kad samīlējos cilvēkā, kuram ar laiku tas pieriebās, tad nu ir lielās mokas un pārdzīvojumi!redz, ne visi tā dara!
25.05.2011 12:58 |

Reitings 503
Katte, es arī mēdzu tā izlaisties, bet tikai tad, kad sajūtu, ka varu atļauties. Šajās attiecībās sākumā nereāli iespringu, kamēr dabūju šo vīrieti. Tagad jau pati piefiksēju, ka princešoties sāku pamazām :-D
25.05.2011 13:06 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Nu es pārāk ilgi princešojos, jo sākumā man izdabāja visā ;-) bāc, nu vajadzēja drusku pielaidīgākai būt un paspert soli pretim, bet nu vairs neko!
25.05.2011 13:36 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es vēlētos pateikties saviem ex par to, ka viņi bija un ir forši cilvēki. Pateicoties viņiem mana latiņa attiecībā uz vīriešiem, bija uzlikta augstu.
Pirms neilga laiciņa sanāca satikt savu pirmo mīlestību, ar kuru nebiju tikusies laikam kādus gadus 7. Cik viņš forši izturējās gan pret mani, gan pret maniem draugiem!
Protams, vislielākais paldies ir jāsaka manam pašreizējam draugam, kurš gan mani lutina un "nēsā uz rokām", gan arī reizēm liek man aplauzt manus "radziņus"! :-D (l)
Bet vispār dzīve mani ir ļoti lutinājusi, jo man ir sanākusi saskarsme tikai ar superīgiem puišiem! :-)
25.05.2011 13:48 |

Reitings 154
Reģ: 14.02.2011
Es pašlaik šķiros no 6 gadu ilgām attiecībām, bet tomēr saprotu, ka visas attiecības, kas man ir bijušas izveidoja manu personību, arī šīs, jo zinu, ka tieši tāda tipa vīrieti man nevajag! Bet sāp jau tāpāt...
25.05.2011 14:04 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
Man tagad ir tikai otrās attiecības.
Ar ex nodzīvoju 4 gadus,gribējām precēties vasarā.Bet dzīvei bija citi plāni.
Viņam varu pateikt paldies,ka viņš mani mīlēja un mīl varbūt.Iemācīja savaldīt emocijas,domāt ko runāju,analizēt savas kļūdas.
Tikai viņu pazaudējot sapratu ka viņš nav labs,bet arī nebij pedējais mērglis.
Nenoželoju neko,jo tajā periodā biju laimīga ar viņu.Bijām jauni,varbūt ja satiktos daudz vēlāk,varbūt kaut kas mums sanāktu. (t)
Bet,ex noteikti nemainītu pret tagadējo vīrieti! (l) Viņš mani iemācija gatavot ēst,jo bijusī viņam gatavoja :-D Tad nu man vajadzēja iemācīties un pārspēt to sievieti.Un īstenībā man ļoti labi sanāk,tas bija kaut kas jauns,ko nebiju darījusi ar ex.
25.05.2011 14:16 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
pa visu šo laiku esmu sapratusi vienu ļoti labu lietu- lai arī kādi strīdi būtu mājas vakarā vienmēr vienā istabā un vienā gultā... lielāka kļūda ir tad, kad sāk gulēt katrs savā un vēl izdomā padzīvot atsevišķi, tad viss ir beidzies... :-(
25.05.2011 14:56 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
1, iemacija nodarboties ar seksu :-D, kroc maza naiva meitene sen jau ka vairs nav.
25.05.2011 19:46 |

Reitings 503
Arī labi :D
25.05.2011 19:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits