Es jau vienreiz rakstīju kā pasts mūs nedaudz apčakarēja.. Tad kad pasūtīju bildes aizpildīju pilnīgi visus laukumus( vārds, uzvārds, tel., adrese u.t.t.).. pagāja vairāk kā 2ned un no pasta nav nekādas ziņas! Aizbraucām uz pastu uzzināt, kas noticis ar manu pasūtījumu, jo man nav nekādu uzzaicinājuma no pasta. Šī man atbildēja ka paciņa ir pastā, bet nav borādīta adrese uz kuru sūtīt pasta aicinājumu.. nu neko.. neesmu no tiem cilvēkiem, kura kasās par sīkumiem - samaksāju soda naudu (~65sant) par laikā neizņemtu pasūtījumu un laimīga braucu mājās. Kad atbraucu mājās, veru vaļa paciņu un zem Latvijas pasta lapiņas, kura bija ļoti skaisti pielīmēta, bija vēl viena lapiņa uz kuras ar skaidriem latviešu burtiem ir uzrakstīts - Adrese pasta aicinājuma sūtīšanai: Bauskas iela blā blā blā!!! (e)
un tad es domāju, ja es būtu vēl ilgāk gadījusi, tad mana soda nauda būtu bijusi krietni lielāka!! (t)
Mana mācība - ja man kaut kas jāsaņem pastā un nav atnācis tas aicinājums, un man liek maksāt soda naudu par laikā neizņemtu pasūtījumu, es to paciņu vienkārši uzreiz pastā izārdīšu, lai uzzinātu vai tiešām man nav norādīta adrese!!! (s) :-P