mani tūlīt noēdīs, bet cik no tām, kurām angļu valoda nav stiprā puse pēdējā pusgada, pēdējo 3 mēnešu laikā apmeklēja privātstundas vai meklēja iespēju pašmācības ceļā uzlabot prasmes un zināšanu līmeni? ja neko neesi darījis un meklējis iespējas, tad tagad ar nedari, respektīvi, nečīksti! :-D
-jauninja- nu bet tā ir :D es ar visu savu 6nieku matemātikā gāju pusgadu uz privātstundām, jo es 6 negribēju, bet manas smadzenes pēkšņi bija uz logaritmiem aizvērušās, rezultātā eksāmenā sapratu visus logaritmus un norāvu B līmeni, kur biki līdz A pietrūka :D
Par matemātiku es galīgi neuztraucos,jo F man jau ir garantēts. ;-) Un tur kur iešu tālāk mācīties, uz to murgu pat neskatīsies. :-D
Latviešu gan centīšos B dabūt ar visiem spēkiem :)
Man riktiigi bail, jo anglju val eksaamens man svariigs. Ideaali buutu A liimenis, aaaaaaaa buutu paarlaimiiga :D Ar runaajamo monologu buus traki :/
kur var paskatiities veestules paraugus kaut kaadus??
aa un meitenes viens jautaajuminsh :D
Tajaa valodas lietojuma uzdevumaa, kur jaaizveelas no 4iem pareizaa atbilde. Ljoti biezhi prasa vai ir jaaliek said, told, spoke. Kaa var zinaat, kad kursh jaaliek, jo vaardi jau peec noziimes ljoti liidziigi :-/