vīramāte - vellamāte

Reitings 56
Reģ: 02.05.2011

Stāsts - mana vīramāte mani kontrolē pārāk daudz. Ir jauka sieviete, līdz brīdim, kad runa sāk iet par manuu darbu... Lieta tāda, ka esmu jau otro reizi atlaista un, meklēju jaunu darbu, pagaidām - nesekmīgi, tad nu māte mani grauž no visām pusēm, šodien arī, draugos vēstule - Kā tev ar darba meklējumiem? es jūtu,ka viss stāv uz vietas,vai nav mazliet ieildzis?

Un tā vienmēr, jo es nedrīkstu nestrādāt, es nedrīkstu atļauties atpūsties, viņu ģimenē tas nav pieņemts.

Brīnums, kā mūsu gultā vēl nelien... Šodien runāšu ar vīrieti par viņa mammu. Kādai ir līdzigi??? Ko darat šādos gadījumos?

19.05.2011 16:33 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Nē, es domāju, ka vajag pateikt! Tikai domāju, ka pēc kāda brītiņa atkal viss sāksies no jauna! Bet, es iesaku arī pamazām ignorēt! Ne tā uzreiz, kā ar nazi nogriežot, bet palēnām!

Pieņemu, ka gan jau paprasīs arī Tavam draugam, kas Tev kaiš, varbūt tad viņš nedaudz attapsies!

Varbūt es Tava drauga mammu esmu iztēlojusies tādu pašu, kā sava drauga mammu, varbūt Tavējā nemaz tāda nav!

Nu, bet, kā jau teicu, lai veicas! ;)
19.05.2011 23:23 |

Reitings 112
Reģ: 11.02.2009
Āleluja,man liekas,ka es varētu sākt rakstīt grāmatu - "Vīramātes-vellamātes", jo ar šo katru dienu ir kāds jauns pigors.

Nē,es patiešām sākšu rakstīt! :-D
02.06.2011 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits