3-dienā beztēma...

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011

Labrīt Dāmas... ;-)

kā gulējāt??? :-)

esmu pamodusies baigi, baigi agri... auksti mājas :-(

veiksmīgu dieniņu visām... :-)

18.05.2011 09:58 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Ņam, ņam šodien gatavošu to šoko keksu - skatījos bildesun radās jautājums - tas kekss neuzpūšas no cepamā pulvera? Vai viņš tikai bildē izskatās tāds plāns? :-D
18.05.2011 14:27 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
nujau labdien,esmu pus darba dienu nostrādājus un gaidu pusdienlaiku,,,ehh man šodien baismīgi sāp galva un acis - tās man tulīt kā vardei izvalbīsies,bet tā dieniņa ir tīri ok :-),jauku jums atlikušo ;-)
18.05.2011 14:28 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Facebooka uzjautrinājos par šo izveidoto, pārveidoto bildi! :D http://ej.uz/4eix (tur par karaliskajām kāzām)!

ņam ņam, es jau vakar iečekoju un sapratu, ka jāsagaida draugs mājās, jo gribu kaut ko jaunu gatavot (jaunas ir Tavas receptes), bet viena neapēdīšu! :D :D :D Tā kā maniem mīļajiem būs lutnāšana! :)
18.05.2011 14:29 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
vakar iegaju agri guleet un guleeju kaa nosista :-D jo vairak pa dienu neko nedaru jo saldaaks miegs :-)
no riita paspēju satikt draudzeni un iedot slimibas lapu lai aiznes uz darbu,tagad paeeedu brokastis un pamekleshu materialus KD...
Blānša turies!!!pienāk tādi brīži, kad tik daudz domu sakrājies...tev jāizlādē visas nebūšanas.Man palīdz kāda aktivitāte :)
18.05.2011 14:31 |

10 gadi
Reitings 5631
salasījos par tiem randiņiem tagad gribas uz randiņu aizšaut! :-D
18.05.2011 14:31 |

Reitings 7596
tīdž..pirms ja liec sludinajuma pardosana to kleitu,padod man zinu jo man ar uz kāzām būs jāiet un kleita vēl nav!
p.s.ielugumus izsniedz kādā laika posmā pirms kāzām?2 nedeljas pirms vai kā?
18.05.2011 14:34 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Blānša, ar ko Tu salīdzini sevi? Visdrīzāk, ka ar cilvēku ko nemaz nepazīsti un kuram neredzi otru pusi. Un pat ja viņš viscauri ir laimīgs gan mājās, gan karjerā, tad tas ir bijis liels darbs, un tas ir bijis viņa raksturs, noturība, attieksme, tas ir skaisti, bet diez vai kāds cits cilvēks spētu būt tieši tāds pats, pat ja rīkotos identiski. Tāpēc es uzskatu savā dzīvē, ka mums jāveido sevi pašam, un varu paskatīties ka redz citām iet forši, abas rokas labās, galva uz pleciem un harizma, bet nekādā gadījumā nezaudēt sevi pašu. Jo tieši tāda kāda esi, tāda tu arī patīc, un tevi mīl, ja būtu tāda kā tā tur, varbūt tevi nemaz nemīlētu tie cilvēki kas tev ir tagad.
Man sākumā bija grūti, ka mana drauga bijusī būdama tik jauna ir savā dzīvē uzkāpusi augstāk nekā visas šeit kopā, jo viņa ir visaugstākā amatpersona vienā no lielākajiem un peripetijām bagātākajā uzņēmumā Latvijā, kuram akcijas pieder privātajiem, augstāki vien ir akcionāri un viens no tiem ir bagātākais cilvēks LV. Turklāt viņai pašai ir savs bizness. Kā lai es jūtos? Kā pēdējā niecība! Bet tā nav, katram cilvēkam ir savs laiks un vieta, un ja viņš atrodas tur, tad viņam arī bija jāatrodas tur un nevienam citam, un tas ir tikai likumsakarīgi.
Tava vieta būs citur, tava nozīme būs cita, un tā nebūs sliktāka, tā būs tava un priekš tevis vislabākā! Es ticu, ka mūs mīl nevis dēļ karjeras un sasniegumiem, bet dēļ cilvēcīguma, attieksmes, rakstura.
Un es negribētu būt augstākā amatpersona, es gribētu būt Es, ar savām lietām un pasauli.
Un man vispār tracina tā pārgudrība, tā maska kas daudziem slejas, un cik no tām sievietēm kas kļuvušas bagātas nopelnījušas pašas ar melnu muti, un cik no tām ir bijuši nepiemēroti apstākļi vispār ieskrieties, ko var ņemt no šīm sievietēm, viņas taču jau visu ir izdomājušas, radījušas un tagad piedāvā tirgū, esi pati- izdomā pati ko vēlies, ko radīsi, nevienu neatdarinot un nesalīdzinot, es būšu pretēja ņem otra kļūdas par piemēru neradīt tās pašam!
Turklāt Tev jau piemīt fantastiskas lietas skaistums, gudrība un vēlme kaut ko sasniegt.
Speciālists būtu vajadzīgs tiem, kas tās lietas izvirza par pamatu dzīvei, KARJERA SAPNĪ, DIENĀ, VAKARĀ, RĪTĀ, PIE GALDA, GULTĀ.......
18.05.2011 14:37 |

Reitings 446
Es cenšos ar to negatīvo pagātnes pieredzi tikt gaļa (nedzīvot tajā, nešaustīt sevi). Ceru, ka kādreiz atvēršos un moš kādam mani izdosies noprecēt :-D
BLĀNŠA- es esmu šokā par Tavu rakstīto. Man likās ,ka tieši TU esi viena no tām sevis vismīlošākajām sievietēm šeit. Eleganta, sievišķīga un bez jebkādām šaubām par sevi. Tad varbūt arī tām ,ko Tu uzskati par vis vis uznāk šādi skumjie momenti ;-)
18.05.2011 14:38 |

Reitings 12651
Knīpa*, nē, šis ir tāds, kas arī paliek tāds paplāns, bet var jau pa savam uztaisīt, ja gribas "pufīgāku" :-)

wiki, es vakar šķirstīju vecu cosmo (es parasti izplēšu vingrinājumus un citas labas lietas :-D ), un pat tur tādas interesantas receptes atradu. Man prieks, ka arī cosmo par to domā :-D

čepsi, nu, ja, nav ko tur ar tām zālēm niekoties. :-D

Jaukum, ielūgumus dod kā kurš - citi mēnesi iepriekš, citi 2 nedēļas. Manuprāt, jo ātrāk, jo labāk, lai var laicīgi saplānot visu.

Nedaudz zilas debesis redzamas, iešu ar duksi sauļoties. Pa logu gan izskatās, ka mūs abus pa gaisu varētu aizpūst. Viņu jau, nu, toč..iedomājos pilnīgi to skatu - eju nevis ar suni laukā, bet ar baloniņu :-D :-D :-D labi, sāku murgot, tas nozīmē, ka steidzami jāpazūd :-D
18.05.2011 14:41 |

10 gadi
Reitings 5631
jaukums-> Ok noteikti padošu ziņu! :-)
18.05.2011 14:44 |

Reitings 2224
Labrīt (l)
Esmu izgulējusies lieliski- draugs man atļāva nogulēt līdz pus 12 (l)
šodien mājās mums ir svētki un vakarā gaidāmi ciemiņi :)tā kā sakārtošu māju un došos uz pļavu pēc puķītēm (l)
Un ārā saulīte- jēēej 8-)
18.05.2011 14:44 |

Reitings 7596
ņam ņam paldies par info,man jau daudz kas vēl darāms jo pienākumi prasa :-D skaties ka neaizspūš,laukā baigi vējains!!!
18.05.2011 14:45 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Blānša, manuprāt, visām šāds posms uznāk, tas vienkārši jāpārdzīvo, jāsapurinās, jo citiem iet vel sliktāk un viņi sliktas jūtas...:)
Esmu tagad uz neilgu brīdi ieskrējusi kojās, vāru pelmeņus un tad jau uz lekcijām :-D Labprāt nekur neietu, bet ietu paskriet beidzot... (s)
18.05.2011 14:49 |

Reitings 1774
Meitenes! :D

Ko man darīt, braukt uz Liepāju, lai pierītos ar Hesīti vai sēdēt mājās! :D :D :D

Man ir dilemma! Atkal! :D Istabā droši vien negribu sēdēt, ārā nav kur iet, jo sauļoties šodien diez vai! :D :D :D

Ak es muļķa meitēns! :D

Kāzu ielūgumu uz 16.07. es saņēmu 13. maijā! Eķitene nosaka (man tā mācīja), ka 3 nedēļas ir minimālais termiņš. Ja aicina cilvēkus no ārzemēm, tad vēl ātrāk! Labāk ātrāk nekā par vēlu!
18.05.2011 14:49 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Arī es,esmu pārsteigta par Blānšas rakstīto. Lasot viņas ierakstus,man viņa liekas tik "pilna",pašpietiekama ,gādīga,rūpīga un interesanta. Pat prātā neienāktu,ka Tev ir tādas domas galvā.

Redz,bet tev ir. Tu pati nejūties tik labi,cik man no malas likās.Un tā ir ar visiem cilvēkiem. Arī tam cilvēkam,ar kuru sevi salīdzini ir savas problēmas un nejaukās domas.Tas ko redz no malas ir tikai maza daļiņa no patiesās cilvēka dzīves. ;)
Tu neesi sliktāka par citiem,Tevī ir tik daudz jauku un labu īpašību .To redz citi,pamani arī Tu to.Ja Tu būtu slikts cilvēks,tad Tev apkārt nebūtu tie cilvēki,kas ir tagad.Tevi nelolotu un nemīlētu ;) Saņemies,meitene ;)

Es esmu cilvēks maskā.Man liekas vieglāk ir notēlot un pateikt citiem,cik viss ir skaisti un jauki un vispār cik man ir labi. Un tā arī apkārtējie domā. Bet patiesībā manī mīt tādas problēma,skurām es neredzu ne galu ne malas. Man pašai ar sevi ir ļoti grūti,kur nu vēl ar līdzcilvēkiem.Jo viņi nesaprot,bet kā var saprast,ja es pati nesaprotu? Tādēļ miera labad,es izliekos,ka viss ir labi.

Es cenšos strādāt ar sevi un liekas,ka sanāk.Bet pēc laika atkal pierādās,ka sakne jau nav iznīdēta..

Agrāk biju ļoooti pašpārliecināta un man viss gāja kā no rokas. Un tagad nesaprotu ,kur tas ir palicis.

Pa lielam jau man dzīvē nav par ko sūdzēties ,es saprotu,ka esmu labs cilvēks un viss man ir,bet tāpat uznāk ik pa laikam pārdomas un besis,par to kas notiek apkārt un ar mani.
Es gan sevi nesalīdzinu ar citiem,bet esmu iedomājusies kāda es gribētu būt,bet man tā nesanāk. Tas ir muļķīgi,bet tā nu tas ir ;)
18.05.2011 14:50 |

Reitings 7596
wiki paldies tev ar par info ;-) un nekaadu hesiiti!!!uztaisi kaut maajaas veseliigu sendviccu ar daudz zaljumiem (l)
18.05.2011 14:51 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
wiki
Brauc uz Hesīti, varēsi pamāt maniem logiem, es tik mājās nebūšu :D
18.05.2011 14:56 |

Reitings 1774
Jaukum, laikam jau tā būs jādara, diemžēl, tur būs arī dažas neveselīgas lietiņas! (s) Bet vismaz ietaupīšu naudu!

Ja kas, es vakar labi izturēju atslodzi. Tas ir tik viegli, kad bērns iet bērnu dārzā un draugs nav mājās! :D :D :D

Meitenes, jūs kāda lietojat to termālo ūdeni sejai? Ja jā, kādas atsaukmes? Atpiekā skatījos, bija wichy un avene, tas avene esot labāks! Bet vispār gribu atsaukmes. Atzīstos, es nemeklēju citās tēmās nemaz šo. Girbu uzturēt beztēmu dzīvu! :D :D :D
18.05.2011 14:56 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
auksti :-(
kaķene iemācījusies staigāt pa klaviatūru ar savām miesām aizsedzot monitoru. ēst prasa ,bet resnītei diēta :D bail, ka drīz sapratīs, kuru vadu jāpārgrauž, lai saņemtu uzmanību :D
jums kaķi cenšas traucēt , kad sēžat pie kompja ?
18.05.2011 14:57 |

Reitings 1774
Made, es braukšu, kad Tu nāksi ar mani pamāt saviem koju biedriem! :D :D :D :D :D
18.05.2011 14:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits