Blānša, ar ko Tu salīdzini sevi? Visdrīzāk, ka ar cilvēku ko nemaz nepazīsti un kuram neredzi otru pusi. Un pat ja viņš viscauri ir laimīgs gan mājās, gan karjerā, tad tas ir bijis liels darbs, un tas ir bijis viņa raksturs, noturība, attieksme, tas ir skaisti, bet diez vai kāds cits cilvēks spētu būt tieši tāds pats, pat ja rīkotos identiski. Tāpēc es uzskatu savā dzīvē, ka mums jāveido sevi pašam, un varu paskatīties ka redz citām iet forši, abas rokas labās, galva uz pleciem un harizma, bet nekādā gadījumā nezaudēt sevi pašu. Jo tieši tāda kāda esi, tāda tu arī patīc, un tevi mīl, ja būtu tāda kā tā tur, varbūt tevi nemaz nemīlētu tie cilvēki kas tev ir tagad.
Man sākumā bija grūti, ka mana drauga bijusī būdama tik jauna ir savā dzīvē uzkāpusi augstāk nekā visas šeit kopā, jo viņa ir visaugstākā amatpersona vienā no lielākajiem un peripetijām bagātākajā uzņēmumā Latvijā, kuram akcijas pieder privātajiem, augstāki vien ir akcionāri un viens no tiem ir bagātākais cilvēks LV. Turklāt viņai pašai ir savs bizness. Kā lai es jūtos? Kā pēdējā niecība! Bet tā nav, katram cilvēkam ir savs laiks un vieta, un ja viņš atrodas tur, tad viņam arī bija jāatrodas tur un nevienam citam, un tas ir tikai likumsakarīgi.
Tava vieta būs citur, tava nozīme būs cita, un tā nebūs sliktāka, tā būs tava un priekš tevis vislabākā! Es ticu, ka mūs mīl nevis dēļ karjeras un sasniegumiem, bet dēļ cilvēcīguma, attieksmes, rakstura.
Un es negribētu būt augstākā amatpersona, es gribētu būt Es, ar savām lietām un pasauli.
Un man vispār tracina tā pārgudrība, tā maska kas daudziem slejas, un cik no tām sievietēm kas kļuvušas bagātas nopelnījušas pašas ar melnu muti, un cik no tām ir bijuši nepiemēroti apstākļi vispār ieskrieties, ko var ņemt no šīm sievietēm, viņas taču jau visu ir izdomājušas, radījušas un tagad piedāvā tirgū, esi pati- izdomā pati ko vēlies, ko radīsi, nevienu neatdarinot un nesalīdzinot, es būšu pretēja ņem otra kļūdas par piemēru neradīt tās pašam!
Turklāt Tev jau piemīt fantastiskas lietas skaistums, gudrība un vēlme kaut ko sasniegt.
Speciālists būtu vajadzīgs tiem, kas tās lietas izvirza par pamatu dzīvei, KARJERA SAPNĪ, DIENĀ, VAKARĀ, RĪTĀ, PIE GALDA, GULTĀ.......