Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

jāsāk jauns dzīves posms...

 
Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009

Jā,sapratu,ka iepriekšējām attiecībām ir jāliek punkts, sevis labad. Neko neesam aci pret aci izrunājuši,bet esmu savu izvēli izdarījusi,no kontaktiem viņu izdzēsusi (viņš izvairās).Ir no vienas puses grūti,jo ik pa laikam acs "pieduras" pie tā,ka gaidu,ka skypā ienāks vai kaut ko uzrakstīs,bet nav jēgas-cīnos ar to un zinu,ka būšu tikai ieguvēja. Šādām attiecībām vairs nav nākotnes!!!

Agrāk caur vienu vienu (mums abiem zināmu meiteni) centos noskaidrot,kur viņš ir,kas un kā,kāpēc no viņa puses klusums utt.Un zinat-izdarīju ļoti,ļoti lielu kļūdu!Es parakājos savās vecajās e-pasta vēstulēs un zinat ko tur ieraudzīju?Viņš man agrāk (pirms 6 gadiem) bija atsūtījis savas bijušās bildes un vēstuli,ko agrāk viņai bija rakstījis,ka pašķīrās!Un stulbākais izrādās tas,ka tai meitenei,ko es agrāk uzrunāju caur vēstulēm-ir tā viņa bijusī,es tikai tagad to atšifrēju :-O Labi,ka no vienas puses nebiju tās bildes izdzēsusi...Jā,labāk jau ātrāk to visu sazīmēt nekā vēlāk (s) Ir drusku sāpīgi,bet nu neko..vieglāk būs bez viņa,vnk jāpierod un jāsaprot,ka es tikai no tā iegūšu :-) Un tāpēc brīnījos-kāpēc viņa man neko negribēja par viņu stāstīt,kad jautāju..kāpēc viņš neteica man,ka ar viņu sarakstās par IT KĀ skolas lietām (t) Nu neko-pēc šiem atklājumiem vēl jo vairāk sapratu,ka man viņš no savas dzīves ir jāizdzēš un jāsāk jauns dzīves posms,bez viņa un tikai sev (s) :-) Smagākais bija izdzēst visus viņa kontaktus un no skypa,kur parasti sazinājāmies (10x pārdomāju-dzēst,nedzēst..gribējās aicināt atpakaļ,bet nē!!!!kā ieraudzīju,ka viņš skypā,vnk sirds aiz prieka iedrebējās...

Nezinu,ko tieši gribu no jums,bet gribējās šo visu izlikt uz papīra (virtuālā) un ceru,ka neviena nekad šādi neiekritīs...

18.05.2011 00:57 |
 
Reitings 32
Reģ: 13.05.2011
Ļoti drosmīgs gājiens! Augsti to novērtēju.
Drīz jau vasara, pludmale utt, gan jau satiksi kādu citu, iespējams, pat labāku puisi un par šo spēsi aizmirst :)
18.05.2011 01:11 |
 
Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Super, ka izlēmi pielikt punktu. Es salīdzinoši nesen arī pārtraucu vienas ilglaicīgas, bet neveiksmīgas attiecības, tagad jau esmu in love un par veco vairs nedomāju (l) novēlu Tev to pašu!
18.05.2011 01:23 |
 
Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Paldies,meitenes! ;-)
Sen jau man vajadzēja šīm attiecībām pielikt punktu,bet nevarēju saņemties,lai gan man daudzi teica-beidz mocīt sevi,esi ko labāku pelnījusi :-) Tagad saņēmos un viss,man tāds puisis nav sev blakus vajadzīgs - laimīga vienalga vairs nebiju,bet laikam tas pieradums bija un cerība,ka varbūt vēl var labi būt - biju sevi izsmēlusi un pretim saņēmu 0!
18.05.2011 01:36 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Arī es tev varu pateikt-malacis! ;-) Priecājos par tādām meitenēm!
Galvenais,ka esi pati nonākusi pie šāda secinājuma un esi spējusi tam drošsirdīgi pielikt punktu (lai gan man šķiet,ka puisis tā izvairās,viņš agrāk vai vēlāk pats tevi atkal uzmeklēs,jo gļēvuļi tā dara!).
Un nav pirmais gadījums,ka puisis ar kādu no Ex sazinās,beigās atkal saiet kopā,lai gan domāju,ka arī tur ilgs attiecību mūžs nebūs-ja izšķīrās vienu reizi,būs nākošā :-D Cik esmu dzirdējusi un no prakses :-D Tas tā uzmundrinājumam!!!
Noteikti tev bez viņa būs daudz labāk un vairāk laika sev būs,izklaidēm,jauniem puišiem un mīlestībai!Lai veicas! ;-)
18.05.2011 14:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!