Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Meitenes, labs :D

Man laikam vistrakākais bija, kad aizgāju uz randiņu ar ļoti simpātisku un foršu puisi, sēžam kino, iesākumā rāda reklāmas, un viņš man sāk stāstīt, cik šausmīgi, ka reklamē sieviešu paketes un vēl pēc filmas atgriezās pie šīs tēmas, laikam pieaudzis vīrietis vēl nespēj pieņemt sieviešu menstruācijas :D
29.10.2015 15:00 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
man bija kādi 19 gadi, es gāju tikties ar interneta iepazītu puisi. Likās tāds baigi bravurigs, baigi krutais likās toreiz, runāja par visu un neko, vis kaut ko interesantu man rakstīja, nu likās tāds ļoti komunikabls un runātīgs. Es biju tā kas piedāvāja tikties. Viņam bija 24.8-)
Tad nu sarunājam tikties pie brīvības pieminekļa:-D
Sagaidīja mani ar mīksto lācīti rozā krāsā (teica, ka esot laimējis tajā spēļu automātā, kur var izvilkt viņu ārā. Man bija tāds wtf, bet nu labi, iestukeju uzreiz somiņa iekšā. Tad viņš man jautāja kur iesim, ko darīsim. Es domāju, ka viņš jau būs visu izdomājis. Nu ok, iegajam kaut kadaa kafene.
Viņš man uzreiz jautāja, kurš maksās:-Des tā arī uzreiz pateicu, ka varu maksāt par sevi, bet lai par sevi viņš pats maksā.(wtf)
viņš vispār vairs nerunāja! Likās pavisam cits cilvēks, nevis tas ar kuru es sarakstijos. Man bija jaauztur saruna. Pēc tam jau tas viss aizgāja tik tal, ka es saku runāt par laikapstākļiem, cik foršs, cerams, ka ziema būs silta, šis tik māj ar galvu. Nu jāa. .ātri paedu kucinu un kafiju un vienkārši pateicu,- labi čau, man jāiet. :-D
Besī tie čaļi, kas tik vislaik gaida uz tevis un neko nevar pateikt. (t)
29.10.2015 15:17 |

Reitings 12
Reģ: 20.07.2015
Jūs esat bombas! Vakars pārsmiets vairāk nekā vajadzētu. ;D
02.12.2015 19:07 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Ai, man kaut kā visvairāk atmiņā palicis randiņš ar vienu ļoti patīkamu puisi, bet smieklīgi bija. Tas bija pirmais randiņš mums, viss tur baigi forši, pārdomāts utt, aizbraucam līdz kaut kādam ļoti fancy restorānam, viss tur smuki, forši, laba, dārga vieta utt, nu krč jā.. Protams, ka čalis ar to visu atstāja iespaidu, pats arī bija ļoti foršs un nedaudz jau uztraucos gan, jā. Tad nu sēžam tajā restorānā, paēdām jau, kaut ko runājam, un pēkšņi es kaut kā notizlojos, izlēju visu ūdens glāzi ļoti skaisti pa galdu, protams, neveikli utt.. Nu neko, čalis ņem salvetes un dod man, lai slauku, a pats paralēli it kā velk uz zoba par to visu, kaut ko jokojas utt, nu neko, saslauku to peļķi, un tad paskatos uz viņu, šis kaut ko vēl kaitina mani, un es redzu vnk, ka viņš kaut kā tizli salveti nolicis pret sveci, ka viņa tur normālu liesmu deg, a šis neko neredz un tik turpina mani vilkt uz zoba par to ūdeni... Tik ļoti smieklīgi tas likās, ka es nevarēju parunāt vnk sāku šausmīgi smieties un skatīties uz viņu, viņam wtf, es tad ar pirkstu parādu uz to salveti, jo vnk parunāt nevaru, šis kaut kā viņu tur dzēst cenšās, viss jau baigi traki pēc deguma smird, es vēl tur smoku nost no smiekliem, tad nu tajā tipa krutajā restorānā visi ļoti dīvaini skatīties sāka, nu pats par sevi saprotams, it kā jau parasti tur normāli uzvedas, tas vēl lielākus smieklus uzdzina un pēc tam visu vakaru to atceroties smiekli nāca, bet jauki likās. :D
02.12.2015 21:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits