čau meitenes, mani jau labu laiku nomāc viena problēma 8-) respektīvi es nepatīku nevienam puisim, par mani nekad nevienam nav nekādas intereses un es tiešām nesaprotu kāpēc, jo es neesmu ne neglīta, ne resna nedz arī ar kādu kroplību. Manuprāt esmu vnk simpātiska meitene, nedz diži skaistāka par citām, nedz arī neglītāka par citām. Kad aizeju uz kādu klubiņu es sēžu malā un skumji vēroju pārīšus, kas dejo, pat mans draudzenes, kas ir gluži tādas pašas meitenes kā es dejo! Nē, es jau tikai priecājos par viņām, bet man arī gribas....Esmu mēģinājusi smaidīt un koķetēt, bet common tie puiši parasti pieiet pie manas draudzenes un tad es sajūtos pavisam dumi 8-) Nav arī mugurā man k-kādi kankari, man patīk smuki ģērbties, esmu izmēģinājusi arī apģērbties vienkāršāk, bet nekas nemainās! Vārdu sakot es esmu darījusi visu ko,kas nāk prātā.... kad prasu citiem, lai pasaka, kas pie velna man par vainu, tad neviens arī nevar pateikt! Lkm jāsamierinās, ka nekad nevienam neinteresēšu (t) un tā ir visur, ne tikai klubiņos. Vrb jums ir ideju, kas par vainu man?