Atkal par OK un svaru.

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Šodien nedaudz sabēdājos. Kopš lietoju OK, man klāt ir nākuši kādi 5/6kg. Tagad cenšos ēst veselīgāk un sportot, jo kā nekā vasara nāk. Tātad, es gribēju pajautāt - vai lietojot OK, jums ir nācis klāt svars un, ja ir, tad pa cik kg?

17.05.2011 00:24 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Par to vai nelietojot būtu nācis svars klāt-droši varu teikt, ka nebūtu nācis vispār. Bet tā, kā ar zibenīgo svara pieaugumu uzreiz parādījās arī celulīts un strijas (neskaitot vel entās blakusparādības). Ptu, to sūdu. Kas man lika viņu lietot..
Ja vel tas svars būtu nācis klāt proporcionāli, bet nē, uz manām tievajām kājām un kaulaino augšdaļu uzaudzējās vien riepa un gurni. Pazuduši ir kādi 2 kg, kopš pirms 2 gadiem pārtraucu.
17.05.2011 14:10 |

Reitings 181
Reģ: 25.10.2010
Dažreiz pārsteidz ar saviem komentāriem tās, kuras lieto/ ir lietojušas OK un kurām nekas nav mainījies - jums ginekoloģe nestāstīja, ka hormonālā kontracepcija un katru organismu iedarbojas citādāk, neviens nespēj pateikt, kādu iespaidu uz organismu tā atstās, tāpēc man liekas absurdi tie teksti no sērijas - OK jau nav nekam pie vainas, gan jau svarā pieņēmies, jo sāki nejēgā rīt un viss. Nu ir tas OK pie vainas visiem celulītiem un svara pieaugumiem tām, kam tas ir, un kurām nav - nu priecājieties, nevis gudri muldiet |-)
Pati gribu sākt lietot riņķi, un ginekoloģe mani brīdināja, ka sekas var būt visādas - celulīts, svara pieaugums, nervozitāte, "izsists" cikls, pumpas utt., un neviens ārsts nespēj pateikt, kāda būs mana organisma reakcija (cerams, ka normāla). Vnk pašai rūpīgi jāseko līdzi izmaiņām |-)
17.05.2011 14:14 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
es lietoju čut vairāk kā gadu! svars ir nācis klāt aptuveni 3-4kg, bet tajā nemaz nevainoju OK! jo man ārsti lika pieņemties svarā par aptuveni 5kg, tāpēc sāku ēst "vieglprātīgāk", kas arī radīja svara pieaugumu! :-D
17.05.2011 14:42 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Es lietoju NuvaRing vairāk kā gadu. Man svars nav nācis klāt, palicis mazāks. Celulīts (nosacīti celulīts) bija jau pirms riņķa, tā kā uzskatu, ka šīs divas lietas riņķis nav ietekmējis.

Arī pumpas man nav izmetušās un ritms labs. Pagaidām viss ir vislabākajā kārtībā! :)

Taisnība, ka katrs organisms reaģē ļoti individuāli. Manai draudzenei no OK tā izmetās pumpas, ka viņa pātrauca uzreiz, bet, no pumpām tik viegli vairs vaļā netika!
17.05.2011 14:59 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Lietoju jau 8 meeneshus, svars nav naacis klaat, bet celuliits gan ir paraadijies. Es gan ceru, ka tas no taa, ka es daaaaaudz mazaak sportoju un kustos nekaa agraak :( ceru, ka tas no nesportoshanas. tagad atsaaku sportot pirms nedeeljas un skatiishos, ceru, ka celuliits noies, jo nu OK tieshaam negribu paartraukt lietot
17.05.2011 17:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!