Izdomāju taisīt sāļo torti, pamatā liekot tostermaizi, bet tāds jautājums, ja es viņu sataisu šodien vakarā, bet ēdīšu rīt ap pusdienlaiku, tā maize nebūs pārāk sasūkusies ar visiem labumiem?
Ja Tu gribi, lai viņa būtu kraukšķīga, tad maizīte būs pārāk sasūkusies. Bet pastāv vēl variants, ka Tu liec pildījumu starp maizīti ne pārāk biezā kārtā. :-)
Neesmu pavārs, tikai tā domāju.. :-)
Iedomājos, ka ļoti garda varētu būt ar biezpiens/krējums/ķiploki + vēl kaut kas.. (l)
Reiz sataisīju lavašu un iekša ietinu biezpienu ar krējumu + ķiplokiem un smalki sagrieztu saldo papriku. Bija dievīgi gards.. (l)
Vienā kārtā likšu biezpienu ar krējumu un pa virsu šķiņķa šķēlītes+ gurķis, otrā kārtā likšu siera salātus ar burkānu, olu un ķiploku. Pa virsu svaigais siers un franču sinepes un virsa dekorēta ar gurķu šķēlītēm, sieru un redīsiem (l)