es gan gaidu, gan negaidu lietu. Pirmkārt, ārā žūst drēbes-tam man lietu toč nevajag! Parīt jāstādā kartupeļi,tam ar nevajag lietu. Vienīgais-dobēm vajag, jo katru dienu lejot, skaitītājs ūdenim griežas.
Bet tāit kā mākoņains ir, bet apmācies pavisam-ne. šodien dzirdēju,ka Rīgai iešot secen lietus gāzes.
O, shodien saneemu veestuli no Migraacijas, esmu pilntiesiiga zviedriete tagad, nu vismaz uz 2 gadiem pagaidaam :D Selebreitings sovakar! Ilgi gaidiiju.
Meitenes, juus zinat forshu salonu Riigaa, kur labi veic masaazu un vispaar patiikami atrasties?
Man pie mājas nelīst - Sarkandaugava, bet aiz loga noris dīvainas lietas - virtuvē gatavoju ēst un visu laiku redzēju, ka vīrietis stāv tuvu sliedēm, pēc brīža kravas vilciens ar skaļu sirēnu apstājas. Ceru, ka vīrietim viss ok, nevis tā bija pašnāvība.
Mna pie mājām bieži kādu notriec, tad tā skumīgi paliek :-(
Karinjo, es eju uz estētikas centru Dzirnavu 86/88, ļoti labi masē un cenas pieņemamas, nav uzpūstas.
http://ciemospiezanes.wordpress.com/category/cenas/
čau...
esmu mājās, bija eksāmens, gāja nromāli. dzeru zaļo tēju akal :)
šodien trekni ēdu- bet man pohuj šodien...
ēdu un dzeru ko gribu :D
ātrāk sākšu vemt no tā,kā te dažas nīd,ka pa 20gramiem svarā pieņēmušās, vai par 0,5mm resnumā!!!!
Man vienalga, es dzīvoju vienreiz un neiešu sev aiz;iegt ēst garšīgi :D :D :D salātlapas nav tik gardas!!!Tomēr kalorijas skaitu :D un vakaros vingroju :D
čau
Sen šeit atkal nav būts :-) Šodien pasēdēju Gaujā,tagad laiks darboties ar kaut ko jēdzīgāku,lai gan nevelk.
Varbūt kāda man var ieteikt,kur lai nopērk kleitu par lētām naudām(līdz kādiem 30ls)? Gribētos jau zaļu,bet nu tas sīkumus. Vienkārši visas Mango un Zaras ir laba lieta,kleitas tur mēdz būt labas,bet nu cenas man šoreiz neder...