man kādreiz viens pēc otra metās. tā kā tev šodien tik sāpīgs, tad kad esi mājās ņem un tik ar savām siekalām močī virsū (izklausās jau neforši), bet tā palīdz. es liku nepārtraukti un pārgāja. vēl var parīvēt ar matiem, bet siekalas efektīvākas :D
tievā_aise - Ausu sēra ieteikums ir Tevis pašas pielietots? Zinu, ka tā ir vecmāmiņu metode, ko pielietoja, kad citu ārstniecības veidu nebija. Skatoties ar mūsdienu vērtējumu - tas ir absolūti nehigēniski un var veicināt papildus infekcijas jau tā iekaisušajā vietā.
lietvede3 - papildus izlemtajām rīcības metodēm, atceries arī imunitāti stiprināt!!
Vispār noteikti, ka ir arī kāda aptieku produkcija tādiem gadījumiem.
womankind - es teicu ARĪ! Nu katra brīva izvēle ir darīt to/nedarīt, ja Tev tas šķiet nepieņemami -nedari, man tas netraucē un palīdz ātri tikt no sūdiem - miežagraudiem, aukstumpumpām vaļā.
Nu ka,vnk panjemu un uzsmereju ka ziedi :) Sers tak ausis,lai aizsargaatu... Man nekas traks nav noticis,domaju vecie cilveki ari nebija mulkji :) Bet,nestridos,katram savs viedoklis :)
Vienmēr lieku kumelīšu tējas kompreses. Palīdz tajā pašā dienā. Galvenais nevajag ar pirkstiem aiztikt, jo tā ir ieberzēta infekcija. Ja bieži metas, tad der nomainīt acu kosmētiku, ko lieto (tušu, acu ēnas u.c.), jo arī tur jau var būt ieperinājusies infekcija.
Nu un, ka acs nav mute? Acs mikrofloru veido tās pašas baktērijas, kas ir uz cilvēka ādas. Ausu sērs jau vsp dabīgs veidojums, kur apkārtēja daba netiek klāt nemaz.
Tad jau drīzāk cilvēka mutā,siekalās, kā zināms, visvairāk baktēriju, bet acij nekaitē saskare ar siekalām tik un tā.