Sveikas!
Pavasaris klāt,randiņu laiks arī rit pilnā sparā,laiciņš foršs (ar retiem izņēmumiem) utt.
Lai vai kā - mani nomoka viena problēma! (s)
Agrāk ar prieku gāju uz randiņiem,patika jaunas vēsmas savā ikdienā, kaut kur aiziet,aizbraukt, iepazīt jaunus cilvēkus utt. Ir jauni piedāvājumi satikties ar puišiem (randiņi), bet...Tagad viss ir savādāk!!!
Ilgāku laiciņu noslimoju un pieķēru sevi pie tā,ka manī ir parādījies jauns simptoms BAILES!Tiešā ne pārnestā nozīmē!
Mani uzaicina uz satikšanos,pašai gribas,bet visu izjauc manas iekšējās bailes - ne tas,ka pirmo/pēdējo reizi satiksimies,kādam nepatiksim,nekas tāds!Drīzāk tas saistīts ar psiholoģisko pusi - bez maz kā veģetatīvā distonija! (s) Liksies varbūt smieklīgi,bet man pat ir bailes iet uz veikaliem (vot tas man tiešām tracina!!!) - tieku līdz veikalam,viss ok - ieeju,tā man uznāk stresiņš,kkas sagriežas iekšā un viss,gribas projām (agrāk nekas tāds nav bijis) :-/ Rindā vispār liekas mokoši nostāvēt! NEKAD nebiju domājusi,ka mani kkas tāds skars - patika iet i uz veikaliem, i uz randiņiem staigāt utt.
Tagad iedomājos - nez cik ilgi taču nevarēšu atteikt,vnk palikšu muļķa lomā!
Septembrī jāatsāk studijas - to es ar šausmām gaidu,ja jau tagad nekur nevaru iziet viena, vai ieiet tajā pašā veikalā..
Varbūt kādai ieteikumi - kā cīnīties? Kā tikt ar sevi galā? (s)
Šī lieta mani tā nomāc,ka es pilnīgi nezinu - nāk par to visu raudiens!!!Lai gan zinu,ka raudāšana nepalīdzēs,bet ir jāsaņemās...