Mana lielā problēma ir kaimiņi.
Māja ir "hruščovka", protams, skaņas izolācija nekāda dižā te nav. kādu pusgadu atpakaļ mainījās vieni kaimiņi, kuriem ir diezgan skaļš dzīvesveids. Sieva, vīrs un apmēram 2 gadus veca meitiņa. sieva nestrādā, ar policiju jau ir iepazinusies, dzīvo mājās un "auklē sīko. nāku katru dienu mājās, jau kāpņutelpā dzirdu nenormālāko rīboņu - sliktu krievu mūziku. eju atslēgt durvis, dzirdu, bērns raud, a māte uz bērnu bļauj kko. kādreiz pieklusa, ja piezvanīja pie durvīm, nu vairs ne.
vakaros līdz pat 12 naktī šiem ir skaļš tv, kuru bieži vien dzirdu vēl skaļāku nekā no blakusistabas. ģimenes strīdi un kliegšana, arī uz bērnu. dzirdu pat sarunas un ticiet man - esmu smieklīgas lietas dzirdējusi. piemēram to, kā vīrs pārmet sievai, ka viņa urbina degunu un "naftu" saslauka drēbēs :D un kur nu vēl visas mājas ballītes ar bērnu raudām pa vidu..
jautājums ir tāds - kā ar tādiem mežoņiem cīnīties? policiju nezinu vai ir vērts saukt, bet pa dienu, lai arī trokšņot itkā drīkst, ir taču kaut kāds Db ierobežojums? pagaidām ir zvanīšanās pie durvīm. esmu jau sarakstījusi zīmīti ar viņu spilgtākajiem citātiem, ko dzirdu vakaros, plānoju ar slotu padauzīt pa logu naktī, kad šie beidzot apklusuši - efekts būs, jo dzīvojam 8. stāvā :D vēl varētu 6os no rīta sastiept visas tumbas istabā, kurai ir kopējas sienas ar viņiem un iepazīstināt ar savu mūzikas gaumi. vienu vārdu sakot - karš! ir vēl kādas idejas, kā viņus izmācīt?