klientu pievilinātājas

Reitings 156
Reģ: 20.03.2011

sveikas meitenes! aizvakar biju uz darba interviju, piedāvāja man darbu - klientu pievilinātāja. klubs nav no parastajiem. diezgan šiks un īpašniece rūpējas par visām meitenēm. nedrīkst būt nekāds intīms kontakts ar klientiem, lai nebojātu kluba reputāciju. meitenes tiek strikti uzmanītas, lai nepiedzeras un netiek aizskartas. ko jūs domājat par šādu darbu? vai kāda ir kaut ko tādu darījusi? es vnk vēlos pamēģināt, bet nezinu, darīt to vai nē.

03.05.2011 01:26 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nu man par go go pienāca klāt klubā menedžeris, draugs bija blakus un arī dzirdēja visu, īstenībā-man tas pašai nelikās nekas slikts-dejot man patīk, un,ja vel par to maksā-kāda vaina. Bet es sapratu,ka tas nebūtu labs piemērs tam kādā profesijā es gribu strādāt, iespejams, mamma arī nesaprastu. :-D
03.05.2011 02:07 |

Reitings 1
Reģ: 29.01.2009
Man jau gan neliekas nekas nosodosh ja tu ar savu izskatu speej pievilinaat aarzemnieku un veel taadaa veidaa naudinju nopelniit, kaapeec nepameegjinaat :-D
03.05.2011 02:21 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Meitene, tiešām esi taču prātīga ;-) Ja patiešām runa ir par to Vāgnera ielas "iestādījumu" - nu tur taču nav jābūt detektīvam, lai noskaidrotu, ka personas, kam pieder šis klubs/bārs, ir saistītas ar organizēto noziedzību ;-) Turklāt darbības, ko no Tevis pieprasa darba devējs, robežojas ar krāpniecību...
03.05.2011 02:23 |

Reitings 126
Man sirdsapziņa neļautu tādu darbu strādāt. Iemesls gaužām vienkāršs - man ir pietiekami daudz ārzemju draugi, kas šad un tad atlido uz Latviju un tad nu es viņus vedu ekskursijās. Vēl nesen vienu draugu pa Rīgu vadāju un, protams, ne īsti cilvēks orientējās cenās ( tā pati eiro, latu būšana ;/) un tad es cītīgi skatos, vai izdod pareizu atlikumu. Nesen vienā picērijā pārdēvēja gandrīz vai neatdeva padsmit latus, jo mēs visi runājām angliski un viņa nezināja, ka esmu es ( latviete ) un tad teica, ka viņai neesot, ko izdod. Stulbums! Protams, uzsākot man latvisku valodu, viss atrisinājās.
Mani vnk tracina, kā latvieši ārzemniekus grib apkāst :(
Es aiz labas sirds, tā draudzīgi ar ārzemju paziņām, draugiem pavadu laiku kopā, bet ne jau tāpēc, lai viņi vairāk naudas atstātu Latvijā. Es parasti vēl otrādi saku - nepērc, es zinu, kur ir lētāk :D un tādā garā.
Kā nekā tas cilvēks ar kuru pavadi laiku kopā- Tev UZTICAS un viņu šitā apved ap stūri. Tas nav priekš manis (t)
03.05.2011 02:38 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Bēdīgi, bet ne vienmēr, ja esi strādājusi tādu darbu tas nozīmē, ka labāku darbu nedabūsi.
Manuprāt, eskorta meiča ir simtreiz trakāk un nožēlojamām vēl kā šitāds darbs, bet manā tālā paziņu lokā ir jau divas meitenes, kas sāka ar šo un tagad pārguļ ar atpazīstamiem cilvēkiem, pārsvarā ar populāriem Krievijas politiķiem, par naudu. Naudas, protams, pilnas kabatas, braukā ar jaunākajām mašīnām, 20 gados tādi dzīvokļi kādi citiem sapņos vēl nerādās, un + strādā "aizbildinājumam" labus darbus Latvijā, kur tikušas caur tiem pašiem "galiem", kas iegūti caur gultu. Itkā galva strādā gudras meitenes, bet nu kur šitā nolaidās...Amizantākais ir tas, ka viņām visur blats, visur haļava... Interesanti kas tādām iekšā galvā notiek, kad paliek vienatnē un aizdomājas (ja aizdomājas) par ģimenes veidošanu...
03.05.2011 02:41 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
fui, un ar shaadiem klubiem tad arii latvieshu meitenes par maukaam uzskata veel vairaak. tas ir vienkaarshi tik nepareizi
03.05.2011 03:00 |

Reitings 4298
Esmu par tādām dzirdējusi un, neuzskatu, ka tas ir kaut kas traks. Man viena draudzenes draudzene tā strādāja, viņa ir izskatīga un gudra, pelnīja tiešām ļoti daudz un ticiet vai nē, bet tieši ar sarunām, nevis ko citu! Kādu dienu iepazinās ar vienu miljonāru un nu jau abi daudzus gadus ir kopā un viņa arī tur vairs nestrādā. Bet katrā ziņā neko nenosodu šādā situācija, pati tāadu darbu nedarītu (un mani jau arī neviens neņemut :-D ) Bet, delete, domāju, ka vari pamēģināt!
03.05.2011 10:49 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
viss ir atkariigs no taa kaa shii meitene tika audzinaata un kaada vinjai ir moraale...te uzreiz redzams, ka vinjai tas neliekas nekas netiirs, tad par ko vispaar ir runa. te vairaak vinja veelas dzirdeet to, kuras jau bijushas, lai pastaasta kaa nu bij :D Ir tachu dazaadi cilveeki, vienam straadaat video chataa liekas nekas traks, otram tas liksies tiiraakaas shausmas, paziistu vienu nu jau sievieti, kas savulaik stradajot video chataa, nopelniijusi naudu dziivoklim un vinjai nav kauns veel jo projaam, jo gluzi vienkaarshi taapeec, ka vinja taada ir. Kaa beerniibaa tevi audzina taada arii buusi un punkts.
03.05.2011 13:07 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Pati savā diskusijā esi uzdevusi jautājumu-Ko mēs par šādu darbu domājam? Tad nu mēs arī izsakam savas domas,neviens neko nepārmet.Tā ir Tava dzīve,un Tava izvēle.Ģodīgi sakot,izskatās,ka Tu jau esi savu izvēli izdarījusi,nevis nezini ko darīt kā sākumā minēji.Turklāt visu laiku stāsti cik tur labi utt.

Cik saprotu,tad to cik viss tur ir "forši" Tev stāstīja intervijā.Vai tiešām esi tik naiva,ka tici visam,ko Tev saka.Loģiski,ka viņu mērķis ir Tevi pārliecināt piestāstot pilnu galvu.Ceru tikai,ka pati pēc tam nenožēlosi,ka piekriti.Es nekad nepiekristu šādam darbam.Esmu studente,un vēl tikai apgūstu izvēlēto profesiju,tapēc darbu atrast gŗuti,jo nav man nekādas pieredzes,bet tad jau labāk strādāju par trauku mazgātāju vai apkopēju:D
03.05.2011 13:29 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Ljika, nju ne visas maukas par maukām audzināja :)

Par tēmu, autorei patīk tas darbs, jo mums ir skaisto m... kults :) gandrīz katra meitene sapņo būt modele, atrast kādu milionāru utt. Tāpēc visvairāk tas darbs piesaista tas, kuras uz tā rēķina grib sajusties skaistas un pašpārliecinātas, jo diemžēl, lv vīrieši ir mazāk uz komplementiem kāri nekā ārzemju viesi :) Protams, daudzām, kuras jau saprata savu vērtību (naudas izteiksmē :)) tas ir kaut kas cits :)
03.05.2011 13:42 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man vienalga kur tu strādā .

Es tādu darbu nestrādātu.Nu nav tik rožaini kā tev liekas. Mana kaimiņiene strādāja tādu darbu,nekas labs tur nav. Un saka jau vienu,bet realitāte ir cita.
03.05.2011 13:44 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Par dažas labas pareizumu šajā diskusijā smiekli nāk. Eskorta meitenes statuss vecā kaluma garu apdraud vairāk par grupveida seksu?
03.05.2011 13:52 |

Reitings 4504
miss?, ja tas ir domāts man, tad man neaiziet :-D
Vismaz ne tas,ka eskortu var salīdzināt ar grupveida seksu? Un kādā sakarībā?
03.05.2011 14:01 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Tam bija jābūt adresētam Tev?
Salīdzināt var, ja runā par vecajām vērtībām un to degradēšanos
03.05.2011 14:07 |

Reitings 4504
Nu es jua Tev prasu-kam tas bija adresēts! Jo man izklausījās, ka man :-D
03.05.2011 14:09 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
taureniite - es konkreeti par maukaam nebiju domaajusi :D bet gan par audzinaashanas stilu un veertiibu ieguldiishanu beernaa, taa kaut kaa.
03.05.2011 14:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits