Nesaprotu šitos vīriešus. Iepazinos ar vienu, nonācām līdz gultai, šis paziņo, ka gumiju nevilkšot, nekad to nav darījis un arī nedarīšot. Šādi eksemplāri man ir pagadījušies vairāki. Tagad visi vīrieši tādi? Kas notiek?
cerams, ka Tu neizpildi viņu vēlmes!!! ;-)
nu tad lai viņi iet ieskrieties, nav gumijas, nav seksa.
Man tādi ceļā nav pagadījušies, bet ir dzirdēts par šo sugu :-D :-D :-D
Mans ar pīkst par to, es kā muļķe 4 x ļāvos kārdinājumam un pietika.
Tagad saku - daudz čīkstēsi ,vilksi divus. Un sūdzības vairs nav celtas pagaidām :-D
ir jābūt diezgan pārliecinātai par vīrieti, ka viņš spēs sevi savākt īstajā brīdī... protams tā ir kā laimes spēle... bet džeki pēc 30-it spēj to izdarīt.. kā ir ar jaunākiem nezinu... :-D
Protams, ka es neizpildīju viņa vēlmes! Nemaz nedomāju to darīt. Bet šis vēl domā, ka es piekāpšos. Pietiks mani nobučot un es jau kusīšu. Viņam 31, saka, ja līdz šim nav uztaisījis, tad man arī neuztaisīšot. :D
Nu tad kāda arī šitādu ir pielauzusi vilkt? Šis liekas bezcerīgs gadījums, jo es nedomāju piekāpties .........
ha, liekas esmu satikusi tieši tādu eksemplāru (varbūt tas pats) :D:D:D ja piekritīsi, iesaku uzreiz iet nodot analīzes uz sts, jo padomā pati - ar visām savām sievietēm viņš ir gulējis bez gumijas, kas to lai zina, cik zarazu saķēris
Nav tāds gadījies.Paldies dievam.Ja gadītos,tad gultā viņam mani nedabūt.Vai nu ar,vai nu vispār nē.Nu man pie pakaļas visi tie ''man nav ērti,es neko nejūtu,man nepatīk'' teksti.Man ir ļoti svarīgi izsargāties.
viens bija mans ex, bet nu tur jau bija attiecības, otyrs ir mans ikpalaikam friends with benifits :-D kurš zina, ja man parādīsies kāda zaraza, tad visi viņa kolēģi to tajā pašā vsakarā jau zinās :-D bet nu viņš tāds pasīvs runčuks pēdējā laikā, a pa grūtniecību nesatraucos - dzeru antibērnu tabletes :D
Bijusais nebija tiiik kategorisks, bet vinam loti nepatika. Man ari nepatik, bet nu... ar nezinamu virieti, protams, ka lieto! Ok, sts, berns, bet HIV tacu ari var dabut, del vienas nakts "izpriecas" :-|
Gulet bez prez. var tikai ar virieti, kuram pilniba uzticies!!
Ja man sads gaditos, pateiktu - nu zel, tad neko, jauku tacinu! :)
Es tiešām spēju tikai apbrīnot tās meitenes, kuras ar pārtraukto mīlējās gadu garumā. Un neiekrīt. Vai iekrīt - bet turpina tāpat.
Man laikam nervi nav no tērauda, man ar 4 x jau pāris sirmi mati ir nodrošināti.