Es jūtos tiiik iereibusi - šovakar attaisījām no Parīzes atvesto chablis un kopā ar grillētu lasi, manu ideālo krējuma mērcīti un kartupeļiem folijā bija tiiiiiiiiik laaaaabiii. (l) :-P
jau pāris stundas taisu, un droši vien lielāko nakts daļu taisīšu diagrammas.
ik pa laikam atpūšos, paklausoties brandon flowers - only the young, kaut kāda apsēstība uznāca. :-D
Salome, beidz kārdināt te ar vīnu un gardumiem :-P
Pagaidām salstu :)
Tāds saldsērīgs garastāvoklis... jādomā, par dažādiem "kā būtu, ja būtu.." scenārijiem. Un kaut ko ļoti , ļoti gribas
Taisos ietīties segā ar tējas krūzi rokā un pabeigt skatīties A serious man :) ļoti laba filma
A man šausmīgs vakars.
Pēc vakardienas aliņiem un ķiplokgrauzdiņiem pavilkās uz veselīgumu, tāpēc vakariņās ir pliki rīsi ar sagrieztiem tomātiem un gurķiem :-D
Kāda garantija, ka neuzlikšos vēlāk rosolam? 0! :-D
Vēl man ir jāpilda daudz daudz daudz mājas darbi, bet es daru - NEKO. Kaitinu pati sevi! (e)
P.s. Salome, es par to kombināciju būtu gataa dzimteni nodot (l)
tikko atnacu no pastaigas,auksts gan laukaa (e) grauzhu aabolu un planoju ko paskatiities pirms miega un domaaju vel par ritdienu,kaa pavadiit hokeja vakaru :-)
Julien, veiksmi Tev mēģinot sev to ieskaidrot! :-P :-D
visburvīgākā, jā... man šķiet, ka es arī! (l) Šodien gan, diemžēl, nesanāca ēst dārzā, jo pavēss un auksts vējš, bet vasaras vakaros, klausoties sienāžu cikādēs un malkojot vīnu... (l)
es sevi apsveicu-vienu KD izpildīju :D
Tagad jāsataisa nagi un jāpačilo.
šodien nopirkām cepeni-tad nu es izvērtos ar ēdieniem, baaaaac tik daudz ieēdos, jo vienkārši nevarēju noskatīties, ka stāv tā :D
sapirku visu saldējuma kokčām, bet izskatās, ka šodien vairāk nevajag :D
ahh, skatos ka visi tik ēd un slinko. :D the same here. jāizlasa vesela grāmata pa šo vakaru, es tikai vienu lapu esmu tiktāl pieveikusi.
jūtos morāli un fiziski pohaina pēc vakardienas hokeja afterpārtija. :D ar fizisko tikt galā viegli. ieteikumi morālo pohu likvidēšanai? nespēju beigt sevi šaustīt, kapēc man vispār vajadzēja kur vilkties vakar.
toties fanu teltī pie kongresu nama ir super. rīt iešu atkal. (l)
Bifeli, tāpēc jau arī saslimi, ka 3 džemperi šitādā laikā. Vējainā laikā nedrīkst biezi ģērbties sriešanai, vajag plānu skriešanas džemperīti + pa virsu vējjaku. Bet es vējjaku nevilku šodien pat. Pirms pusstundas atnācu no skriešanas, super, nebija tik traki, tikai ap ausīm kko prasījās. :-)