Nekad neesmu krāsojusi matus, tikai balinājusi šķipsnās, tapēc gribēju pajautāt dažas lietiņas! Noteikti dažām šķitīs diezgan stulbi un primitīvi jautājumi, bet es gribu zināt! :)
Man ir pa visiem matiem balinātas šķipsnas, dabīgā matu krāsa - Latvijas pelēkā laikam saucas. Bet tā kā balinu jau ilgi, tad var teikt, ka visi mati diezgan blondi, tagad ir ataugušas saknes, jo 2 mēnešus neesmu balinājusi. Tā kā tas diezgan ievērojami bojā matu stāvokli, bet gribu gaišus matus, esmu nolēmusi nokrāsot. Ne tos platīna blondos, bet kādu medus toni vai vienkārši skaisti blondus!
1. Krāsojot pirmo reizi iešu pie friziera, pēc tam saknes varēšu piekrāsot pati?
2. Varu ņemt pie friziera pati savu matu krāsu? Jo savādāk taču pēc tam nezināšu, kādu lai pērk nākamajās reizēs? Varbūt varat ieteikt kādu labu firmu? Ne no pašām lētakajām, bet arī dikti dārgas, nē!
3. Mati nevar sanākt oranžīgi pie saknēm? Un Nebūs tā, ka saknes nokrāsosies citādāk nekā balinātie mati?
4. Cik apmēram vidusmēra frizētavās maksā šāds pakalpojums, ja krāsa man ir pašai sava?
Ja vēl kas piebilstams, droši rakstat! :)