Kādai nemētājās mājās nevajadzīga? Vai arī varbūt kāda ir redzējusi kādā veikalā? Kādreiz Drogās bija, bet tagad jau vairākas esmu aptaigājusi un nekur nav :-/
Jā, tā jau viņa ir caurspīdīga, dienas gaismā tikai to tonīti mazliet var manīt :)
Ja atradīsi, tad jau redzēsi vai uz pudelītes būs rakstīts, ka pret nagu dzeltenumu.. Ja būs īstā, tad padod lūdzu ziņu uz e-pastu :)
Rimmel kā tāds jā, bet tieši par laku nezinu. Draudzene teica, ka esot tādu lietojusi ;-)
Bet es no sevis iesaku to Loreal, ja vien viņa veikalos vēl ir atrodama. Perfekti pildīja baltuma efekta funkciju.
Rimmel nebija nekā līdzīga, nopirku kaut kādu citu arī ar tādu pašu nokrāsu, bet tagad uzklāju uz naga un kārtējo reizi aplauzos :D
ai nu nav lemts laikam 8-)
wel isteniba riktigi laba ir sally hensen wai kkaa ta bija. nu katra zina drogas wina ir,bet wina ir darga- 5 lidz 8 ls.
bet wismaz ir ta verts.
es rit iesu uz weikalu,paskatisos warbut man tuwajas drogas bus wel-ja kas zinosu! :D
Nu tad tā, šodien pus centru izstaigāju nagu lakas meklējumus, 2h meklēju, nekur nekā nebija un beigās tirgū par 50sant. ko stipri līdzīgu atradu! (l) :-D
Ja vēl kāda kādreiz mēģinās ko līdzīgu tai paco lakai atrast, tad varu pateikt priekšā, ka ir jāmeklē nagu laka ar neona efektu :D