Man pašai ir staffs.
Protams, pirmkārt, mēs ģimenē vairākus gadus briedām šim sunim, gājām uz suņu izstādēm, runājāmies ar LKF pārstāvjiem, ar galveno staffu speciālisti Brancēviču un viņa visu sīki un smalki izstāstīja. Un iepazīstināja ar mūsu sunes vecākiem. Un pēc vairākiem mēnešiem, kad kucēni jau piedzima un bija gatavi doties mājās, savējo savācām. Bet takā bijām nopietni gatavojušies, tad arī nopietni tai lietai piegājām. Zinājām, ka gribam ģimenes locekli, nevis cīņas suni, tāpēc mūsu sune pēc kucēnu skolas, ir 2x izgājusi paklausības treniņus. Apsvērām vest arī uz aizsardzību, bet tomēr pārdomājām.
Piekrītu, ka daudz atkarīgs no suņa gēniem (tāpēc sākumā jāizvēlas vecākus, kura kucēnus gribēsi) bet pa lielam PAREIZA AUDZINĀŠANA ir pats galvenais! Finālā mums ir supermīļa, super draudzīga gultas sune. Paklausīga, gudra, bučoties gribētāja! Reizēm žēl, ka cilvēkiem ir tādi aizspriedumi pret staffiņiem un "bullīšiem" (bulterjeri), bet suņi ne pie kā nav vainīgi. Ja cilvēks viņus nedeformē, viss ir ideāli.
Bet pa lielam, es neiesaku ņemt šo šķirni, jo vnk gribās iegādāties šo suņuku... Tur vajag māju, vēlams ar parku, pludmali netālu.. mežu. Sunim ir mežonīgi daudz enerģijas...
nu es varētu rakstīt un rakstīt.. jo esmu pilnīga staffu fanāte.
tāpēc ja ir kādi konkrēti jautājumu, prasi