Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bailes no neizdošanās

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009

Ir puisis, kurš ilgi centās pielauzt, lai kaut kur ar viņu izeju, man tajā laikā bija draugs un nemaz negribējās diez ko. Pēc tam, sākām kā draugi satikties, sākās šis tas vairāk,sāka uzvesties kā būtu pāris, viss skaisti utt. BET tad pēc vienas sarunas sapratu, ka viņš ir nobijies par kaut kāda statusa iegūšanu. Tieca, ka kamēr domā ar sirdi, viss ir kārtībā, kad pieslēdzas prāts - uzreiz ir domas"Kā tas beigsies??". Lai arī nav baigi sāpīgi pamests, tomēr bijušās attiecības nav bijušas nekādas ideālās.

Jautājums - kādai ir izdevies izmainīt domāšanu šādā gadījumā, pārliecināt, iedrošināt utt.?

26.04.2011 00:02 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
nu un jā, piemirsu, ka pēc tās sarunas viņš kļuva daudz vēsāks, retāk grib satikt un tml. Skaitāmies kā draugi ar papildus bonusiem...
26.04.2011 00:04 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Esmu izgājusi cauri identiskai situācijai,kāda tev ir tagad (s)
Nesanāca ne iedrošināt,ne pārliecināt...visa vaina ir cilvēkā pašā un viņa domāšanā!Es šādām attiecībām vnk pieliku punktu.Un zin-tiešām esmu priecīga,ka izšķīros par tādu soli ;-)
26.04.2011 00:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits